Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно филмот е многу лош, али демек ради него и пар други ствари вредело да се погледнe.

Torrent bookmark then.

11987150_943635695710154_4146657271236475911_n.jpg

Гот е можеби првата серија што имам забележано дека дејствијата течат без flashbacks и тоа е тоа што ја прави баш она што е инаку читав дека за 6 сезона најавуваат дека ќе има но не напоменувам за што сигурно повеќето од вас знаете.. Баш ме интересира дали ќе биде позитивна или негативна оваа промена :)

Гот е можеби првата серија што имам забележано дека дејствијата течат без flashbacks и тоа е тоа што ја прави баш она што е инаку читав дека за 6 сезона најавуваат дека ќе има но не напоменувам за што сигурно повеќето од вас знаете.. Баш ме интересира дали ќе биде позитивна или негативна оваа промена :)

Беше така до годинава, ама имаше во последнава сезона фелшбек. Така почна, со малата Серси и пророштвото на Жабата Меги, што и предвиде дека ќе биде кралица итн.

Мислам дека ќе продолжат понатака до крај во секоја сезона по барем еден. Некако повеќе ми се допадна ова откривање на настани од минатото, отколку, пример, она со Литлфингер и Лиза Арин и начинот на кој му кажа како го отрула маж и`. Сцената ми беше малце глупава.

:pos::pos::pos::pos:

Здраво се насмеав после станување од кревет. Кој и да е ѕверов позади креација на ова, алал ти вера :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom