Game of Thrones

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Гот е можеби првата серија што имам забележано дека дејствијата течат без flashbacks и тоа е тоа што ја прави баш она што е инаку читав дека за 6 сезона најавуваат дека ќе има но не напоменувам за што сигурно повеќето од вас знаете.. Баш ме интересира дали ќе биде позитивна или негативна оваа промена :)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Гот е можеби првата серија што имам забележано дека дејствијата течат без flashbacks и тоа е тоа што ја прави баш она што е инаку читав дека за 6 сезона најавуваат дека ќе има но не напоменувам за што сигурно повеќето од вас знаете.. Баш ме интересира дали ќе биде позитивна или негативна оваа промена :)
Беше така до годинава, ама имаше во последнава сезона фелшбек. Така почна, со малата Серси и пророштвото на Жабата Меги, што и предвиде дека ќе биде кралица итн.

Мислам дека ќе продолжат понатака до крај во секоја сезона по барем еден. Некако повеќе ми се допадна ова откривање на настани од минатото, отколку, пример, она со Литлфингер и Лиза Арин и начинот на кој му кажа како го отрула маж и`. Сцената ми беше малце глупава.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
:pos::pos::pos::pos:

Здраво се насмеав после станување од кревет. Кој и да е ѕверов позади креација на ова, алал ти вера :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ако е вистина ова дека го виделе како снима, како воопшто планирале да го скријат они ова за да остане wow факторот кога ќе ја гледаме следната сезона и зошто побогу го оставија тој клифхенгер ако не планирале да скријат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можда намерно го облекле, за сите да знаеме дека ќе се врати :D

Kajgana Shop

На врв Bottom