Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
И третата епизода беше на ниво немаше баш некоја акција али беше ок

Серијава е епска нема шо. Само што ја излгедав трета епизода, сеуште продолжуваат како што почнаа :duel:

Иначе за тие што сакаат да ги прочитаат книгите (првите 4), на амазон има СУПЕР понуда.

Еве линк
Вкупно со поштарина кошта 1150 денари (4 книги, поевтино здравје).
Уба понуда. Имат некој нарачано? Имат испораки во Македонија? Пошо ги барав книгиве во Икона ги немаше.

Уба понуда. Имат некој нарачано? Имат испораки во Македонија? Пошо ги барав книгиве во Икона ги немаше.

Ги имаше пред некое време на англиски изгледа се продале, но сигурно можат да се најдат на српски(можеби во топер).

Ги изгледав првите три епизоди и едвај ја чекам четврата:vozbud:
Ептен ми се допаѓа како се развиваат ликовите, глумата е на највисоко ниво. Што мислите за Tyrion, дали е стварно bad guy!? Во секој случај многу ми се допаѓа неговиот лик!
Btw, има ли припаднички на понежниот пол што ја пратат серијава или слабо...!? :pipi:

Излезе и четврттата епизода!! Навали народе!

Солидна епизода... не ко другите 3 ама солидна, особено со добар крај.
Од тој новиот лик Сем мислам дека ќе испаднит нешто интересно, ваљда за џабе не направија толкав напор пола епизода да биде со него и Копилето.

Јас веќе нарачав. Кун 24ти мај треба да ми стигнат. Како што реков, вкупно (со поштарина) ме кошташе 1150 денари. (Помалце од 300 денари по книга)

Колку само ликови има серијава....I love it :vozbud:
Ми се допадна и оваа епизода...The bastard didn't know where to put it. :tv:

Наредна епизода е тек на 15ти леле кој ќе чека еј :uvo:

Има некој што ја гледа серијава на HBO или сите ја симнувате од интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom