Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е ова точно, Dracarys.

Едната група треба да прифати дека, и покрај сите недостатоци во оваа и претходната сезона, серијата останува една од најдобрите производи во историјата на телевизијата, која неповратно ги крена стандардите во оваа индустрија, и за тоа треба да сме и благодарни
Другата група треба да прифати дека, “може и подобро“ не значи исто што и “не е добро“.

Не се важи тоа.Иронично е што Ден и Дејв ги имаа напишано на времето во првите сезони легендарните сцени кои не биле дијалози од книгите како Chaos is a ladder помеѓу Варис и Бејлиш, разговорите меѓу Тајвин и Арја, Роберт и Серси, Серси и Кејтлин.

Но да, се случи пребрзо и барем за неа можам да разберам зошто не можат да разберат. Veke jade meminja za she shat herselfЕдна од книгите на ГРРМ беше отров досадна, да ги прочитаа луѓе колку што ја гледаат серијава и ГРРМ ќе јадеше индонезиски мемиња.

Каде се спомнува Азор Ахаи во серијава?
Пак доаѓаме до истото: имаш замисла дека Џон треба да биде Азор Ахаи. Тоа е задоволителен крај за тебе. Не се случува и се бунтуваш. Нема никаква потреба Џон да биде Азор Ахаи или било што друго. Џон ќе биде тоа што одлучиле авторите да биде.
Зошто Мелисандра го врати Џон од мртвите? R = fire, L = ice, R + L = J = A song of ice and fire...целата сторија е сетап за Џон да биде Азор Ахаи. "Сценаристиве" ова го сменија за shock value, без логика, се посраа на целиот lore и build up, на сите претходни сезони и книги. Од тој момент серијава не ја сфаќам сериозно и сеедно ми е што се случува...последнава епизода дури и ОК ми беше. Примарна сторија во книгите и во шоуво (пред оваа сезона) беа WW и за тој крај ќе треба да си почекаме нови книги, ако воопшто ги напише ГРРМ. Крајот од серијава за мене е фан фикција.