Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Started from the top, now we here
c437a4b96e7abdd6bc5ad66834b546ba.jpg

Иако за мене и последнава сезона е маестрална (да не објаснувам долго е - премногу ми се допаѓа визуелно, не можам да одолеам посилно е од мене) тоа е разликата од BB и другите серии, кога сите немаа/т веќе идеи и идат надоле, таа идеше нагоре.Нема друга серија која така прогресирала, кај скоро сите е обратно.

Rotten Tomatoes ви се релевантни? Каде Блек Пантер има 97%? :pos::pos:

Еве што е битно за HBO: 5.1 рејтинг во 18-49 (3та епизода беше 5.2), и иницијално 11.80 милиони гледачи (трета најгледана епизода во историјата на ГоТ). Баш ме интересира 5тата како ќе биде, пошто нели, оваа имала „најмал“ рејтинг според Rotten Tomatoes и IMDB. :D

Rotten Tomatoes ви се релевантни? Каде Блек Пантер има 97%? :pos::pos:

Еве што е битно за HBO: 5.1 рејтинг во 18-49, и иницијално 11.80 милиони гледачи (трета најгледана епизода во историјата на ГоТ). Баш ме интересира 5тата како ќе биде, пошто нели, оваа имала „најмал“ рејтинг според Rotten Tomatoes и IMDB. :D
Петтата ќе има мн. повисок рејтинг ако е вистина тоа што се зборува.

Во Сабота официјално колку време пред епизодата отвараат рејтинзи на ИМДБ? За другар прашувам.

Инфлуенсери за Турскиве серии се Марич и Миленко. Таму се разглабаат теории се дискутираат монолози и дијалози, се одредуваат тајмфрејмови...
Офтопик ти е коментаров.
Огнен Јаневски е ГОТ , така ?

Инфлуенсери за Турскиве серии се Марич и Миленко. Таму се разглабаат теории се дискутираат монолози и дијалози, се одредуваат тајмфрејмови...
Еј, дај бе не умарај. Досаден си.

Еј, дај бе не умарај. Досаден си.
Брале знаеш колку има досадни, тоа е што е. Изгледа вистината те пецка брачкуле... Темава не е за меѓусебни лични препуцавања.

Брале знаеш колку има досадни, тоа е што е. Изгледа вистината те пецка брачкуле... Темава не е за меѓусебни лични препуцавања.
Не дека држам страна, ама навистина досаден стана со сарказмов, премногу лично ги земаш критиките.

Се си е топ освен старбаксот, дијалозите, тајмалјнот пошто како смее за 1 саат од Сузоморје до Кингс Лендинг јеботе није то телепортер, ...
Прилично си упорен во само-докажувањето пред јавноста за тоа колку не конташ како некогаш е нелогичен телепорт, некогаш е нормално скратување на времето. Не ја гледаш разликата нели?

Чудно зошто ја нема серијава во 4к

Тоа што на Littlefinger, еден од најголемите мозоци во Westeros, му успеа да добие статус и замок во 4 сезони, со 500 сплетки, манипулирања, убиства и убер-внимателно однесување, на Bronn му успеа во 1 минута со една стрела и 2-3 глупи шеги.

Тоа што на Littlefinger, еден од најголемите мозоци во Westeros, му успеа да добие статус и замок во 4 сезони, со 500 сплетки, манипулирања, убиства и убер-внимателно однесување, на Bronn му успеа во 1 минута со една стрела и 2-3 глупи шеги.
Не знаеме дали му успеа, но јако е како си дојде со самострелот, си прашал кај се Тирион и Џејми, му кажале, си влезе без проблем и можеше онака да ги убие.

Појако од тоа што бебето на Гили има 1 месец више пеес години и Серсеи е трудна десет месеци без стомак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom