Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
^ Абе ова е од кошаркарскиот натпревар Македонија-Израел, монтирано е тука.

ЈА ГЛЕДАМ СНИМКАТА ЕДНО МИЛИОН ПАТИ АМА .....

И ДЕН ДЕНЕСКА НЕМОЖАМ ДА СВАТАМ ШТО Е ТУКА ГРЕШКАТА !?????

СЕКОЈА ЛОГИКА ВО КОШАРКАТА ВЕЛИ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ОСТАВИ ШУТ ЗА ТРИ ... И .... И ЧОВЕКОТ СИ ПОГОДИ ОК ... НЕ СВАКАМ ШТО Е ГРЕШКАТА НА КОМЕНТАТОРО - ТОА ШТО ГО ПРЕНЕЛ Е СОСЕМА ОК !????

Патам - ако досега имав само критики за Игорче овојпат RESPEKT .... Сакале вие да се сложите или не сепак со начинот ситилот и познавањето кое го презентираше за време на преносите од светско у Турција, секоја чест ...

Она што ми падна во очи (што го чув) дури и неговите гости (а нели тие се стручни коментатори) многупати (да не речам пречесто) само ја потврдуваа тезата, констатацијата или она сто „нашиот ни Игорче“ ќе го пласираше пред самата ситуација ....

Ми се допадна што коментарите не му беа само чиста статистичка фактографија туку предвидувања, анализа и одлично појаснување ...

Овојпат браво

ЈА ГЛЕДАМ СНИМКАТА ЕДНО МИЛИОН ПАТИ АМА .....

И ДЕН ДЕНЕСКА НЕМОЖАМ ДА СВАТАМ ШТО Е ТУКА ГРЕШКАТА !?????

СЕКОЈА ЛОГИКА ВО КОШАРКАТА ВЕЛИ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ОСТАВИ ШУТ ЗА ТРИ ... И .... И ЧОВЕКОТ СИ ПОГОДИ ОК ... НЕ СВАКАМ ШТО Е ГРЕШКАТА НА КОМЕНТАТОРО - ТОА ШТО ГО ПРЕНЕЛ Е СОСЕМА ОК !????
Смешен е начинот на кој што го рече тоа: "ииииии, како колку сакаш"... И јас милион пати ја иам гледано и секогаш се смеам... Значи прво вика "од таму шутирај колку сакаш" овој дава 3ка и Игор: "ииииии, како колку сакаш.."

Значи нема грешка, но што е смешно - смешно е.. :)

ЕЕЕЕ тоа да ....

Ама немаше да биде смешно ако тројката беше за победа на Изреал, среќичка наша а а а ....

Се извини човекот, не му вадите ишарети :)

алоо за каков ишаред збориш бе ти ...

Тие вечерва играат ....

Ма у право си човекот ја имал на ливче па се надева на добивка ХАХАХАХАХХА

идиот :tapp:

Нема голови на мечот Милан-АЈАЧИО :pos:
Од Оксер до Ајачио има разлика како од тука до Марс ебате...

Нема голови на Баерн - Рома, Милан - АЈАЧИО

Абе не е нормален, жими се... :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom