Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
^ дека пишува ACM - AJA (AJ Auxerre), а Ајакс игра со Мадрид, прво што му текна беше Ајачио :pos2:

Резултат 2:0 за Реал.
При крајот уфрлена топка на Ајакс во шеснаесетникот на Реал, еден играч(забораив кој) не успеа да стугне до неа - утната шанса.
Коментаторот: Штета за Ајакс пропушти водство :tapp:
:pos2::pos2::pos2:

Погоди тој од вчера мамицата негова:jaj:

Ви реков човекот е ВИДОИТ ја гледал утакмицата вчера (24 часа пред одигрување) ќути вчера и стрелецот на голот што не го кажа
ХАХАХХАХ

Не е коментаторски гаф, туку забелешка од моја страна за коментаторот на мечот Реал - Ајакс. Како можеше ниту еднаш да не го спомни Озил, а сите акции или од него, или преку него одеа? Дали толку беше незабележлив за него? А Озил повторно доби стоечки овации од публиката...

Мора да се покрене петиција да се сменат или воопшто да нема коментар на Канал5 за време на лига шампиони, кога треба да се опуштиш и да гледаш квалитетен фудбал некој безкичмењак коментира глупости и тотално непрофесионално си ги симпатизира клубовите.

Кога рече за Стекеленбург, дека сме гледале на наследникот на Касиљас во Реал :tapp:

Реал - Ајакс
При една нафрлена токпа во шеснаесетник на Ајакс, Стекеленбург боксува и коментаторот вели: дами и господа не видов кој ја избоксува оваа топка ама мислам дека сепак беше Стекеленбург.
:tapp::tapp::tapp::tapp:

Do pred nekoj den mislev deka samo Krste Galevski i Igor Trpevski se zabegani ali gleam sea deka imalo i beter:pos2:
ILI NE BE kaj moze pogolemi tikvari od ovie dvajca da se najdat, pa so nivni gafovi mozes da napravis video podolgo od 5 saati ili poise od toa, pa samo igor na eden mec od EP vo POLSKA napravi gafovi od koi proizleze 10 minutno video:pos2:
a ovoj KRSTE ne moze da kaze edni vesti bez da se zdtka ili da goltne nekoja bukva:nesvest:

А мотото на тој во студиото:
Нема романтика, има добар фудбал!

Ej kuti toj najvise me nervira, se prai deka kojznae kolku se razbira od fubal, a ustvari vrska nema!

Коментаторов на Алфа. Домаќинот во формација 4-2-2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom