Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

--- надополнето ---

Svetlana Ristova Ristic CECA

Овој на канал 5 сеа на Зенит-Оксер вика -На стадионот на зенит дојдоа 27милиона гледачи да го следат натпреварот.:pop: каква будала па не се ни исправа.

Овој на канал 5 сеа на Зенит-Оксер вика -На стадионот на зенит дојдоа 27милиона гледачи да го следат натпреварот.:pop: каква будала па не се ни исправа.

Ма врска нема од коментирање, си кажува некои коментари што немаат врска. Пр. Вели има фаул за Зенит а од фаул ни Ф, после слободен удар за Зенит голманов брани вели 2-0 а нема гол. Па шанса за Оксер (погодува статива) вели 1-1.

Па мајка му стара нека почека да влезе па нека се израдува, изгледа сака предвреме да покаже дека проценил гол. Да каже шанса за 2-0 или 1-1 ај ама он одма кажува резултат.

27милиона :) :) Ова кој го слушна се зачуди хехе... Па и таа на Алфа како да рече на Спортски вести Озил од Берлин во Реал :toe:

Кошарка на А1 ... Македонија - Украина .... Поените ќе важеа зошто фаулот беше на втор чекор Алооооо
Му кажал ли некој дека оба баскедџиско правило е сменето повеќе од 10 години ...
Али овод вечерва беше далеку по ОК во однос на оној претходно со Босна --- ИМАВ ВПЕЧАТОК ДЕКА СУМ НА ДРИМ ВО СТРУГА И КОГА .... АБЕ ДОПРВА СЕ СТРУШКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИМА

Ма врска нема од коментирање, си кажува некои коментари што немаат врска. Пр. Вели има фаул за Зенит а од фаул ни Ф, после слободен удар за Зенит голманов брани вели 2-0 а нема гол. Па шанса за Оксер (погодува статива) вели 1-1.

Па мајка му стара нека почека да влезе па нека се израдува, изгледа сака предвреме да покаже дека проценил гол. Да каже шанса за 2-0 или 1-1 ај ама он одма кажува резултат.

за да ми помогнете во некои одлуки, мож да ми кажеш во која минута , или полувреме, дел од полувреме се случил тој бисер?
не го гледав фудбалот од 10 минута, па колку да си знам

Хааааахахахахахах овој на Канал 5 е скроз-наскроз...Автоголот на Андерлехт ке конкурирал за наефектните во историјата на фудбалот.Кај има рангирање на најефектни автоголови па уште и у историјата.

за да ми помогнете во некои одлуки, мож да ми кажеш во која минута , или полувреме, дел од полувреме се случил тој бисер?
не го гледав фудбалот од 10 минута, па колку да си знам

После 10та минута, мислам дека во прво полувреме се случи тоа, ко извика 2-0, а после тоа и 1-1, за 2-0 сум сигурен дека беше во првото полувреме, ама за 1-1 не сум сигурен.

^^ Милито направи еден фантастичен потег на финалето со Барселона

За потегот шо му ја скрши кичмата на Демикелис. :)

Ло слуша ли некој овој на андерлехт - Партизан....

Партизан 2003 беше во силна група заедно со Реал Мадрид и Челзи, кој со Мурињо стана Европски шампион ....

Алооо ЧЕЛЗИ никогаш не ил европски шампион ....

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/season=2003/index.html

Group F
Team Pld W D L GF GA GD Pts
Real Madrid 6 4 2 0 11 5 +6 14
Porto 6 3 2 1 9 8 +1 11
Marseille 6 1 1 4 9 11 -2 4
Partizan 6 0 3 3 3 8 -5 3

http://en.wikipedia.org/wiki/2003–04_UEFA_Champions_League

АБЕ КАЈ ГО НАОЈДОА ОВА КРЕТЕНОВ ...

Голот на Андерлехт (вториот) постигнат со “сув лист’’ ... Ало Зоране, тоа е удар во ракомет не во фудбал -е но неможам да ти замерам бидејки ти и онака си Портпарол на ракометен клуб Металур - Нели не се лажам !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom