Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сега на спортски вести на канал 5:

Губис го победи Федерер.
Магдинчев го има победено Губис.
Магдинчев е подобар од Федерер.

Добра ноќ почитувани гледачи :pos2:

ДЕФИНИТИВНО - ДЕЧКОТО Е НЕ ОТКРИЕН ТАЛЕНТ :tapp::tapp::tapp:

тоа е истиот кој не малтретира на ЛШ :drk::drk::drk:

Леле коментаторот веќе неможам да го слушам,па овај бил ептен голема будала бре.Спомнува ми некои птици,пролет,мотор што се движи,четири очи .Арнаутович играл,после 17 мин виде дека Пандев не игра итн итн:kesa::kesa::kesa: :tapp::tapp::tapp:

Ако Пеп мисли дека е бело, а ти мислиш дека е црно, на крајот ти мислиш дека е бело:tv::tv::tv: Како да рекламира мафијашка реклама за дрога.

Тешка ретарда е овај шо коментираше, да не му кажеа, и по натпреварот ќе мислеше дека играл Пандев... Плус и еден куп глупости изнатресе...

Како се вика момаков што го нарече Гвардиола ГОЛОБРАДИОТ???:vozbud::vozbud:

Добро цела утакмица мислеше оти мота доби директен црвен картон.Во 10та минута не доби занети картон туку мота

Доколку бил пијан ќе му прогледам низ прсти, во сите останати варијанти повеќе не би го ставил ниту крикет да коментира. Колку само гафови имаше вечерва.
Веројатно сеуште мисли дека Занети нема да игра во финалето :)

Добро цела утакмица мислеше оти мота доби директен црвен картон.Во 10та минута не доби занети картон туку мота

За жутиот не знаеше, а тоа дека Мота доби директен црвен без разлика што имаше жут, тоа е точно.

Како и да е, како да слушаш некој поет (барем и за тоа да го бидуеше), тешка работа.

Го бидува да рецитира од Рацин и слични ствари а вака изгледа(заради гласот) само како манијак педофил кој мастурбира додека гледа фудбал и дава по некој коментар пропатно.

Го бидува да рецитира од Рацин и слични ствари а вака изгледа(заради гласот) само како манијак педофил кој мастурбира додека гледа фудбал и дава по некој коментар пропатно.
Не е бе толку стар, може да си брка малолетнички без да му се стави етикета педофил :pos:

И други натпревари коментираше тапа, ама ова беше врв. Да не видиш дека не игра Пандев 20 минути, да трубииш цело време за жолтиот картон на Занети, да ги мешаш Туре и Кеита цело време.

ako i drugata godina bidat istite komentatori so bea ovaa godina neznam so ke pravime :)
pod hitno neka si gi smenat komentatorite
tie na A1 i MTV se najdobri spored mene

не знам за вас ја си ја гледав на ХРТ 2 кои си коментатираја убаво но и за моменти свршуваја на Ивицца Олич..можи 5467921 пати го спомнаа и тоа на сред натпреварот..па и го споредуваа со месси и со роналдо..бог да чува:tapp:

Овој Златко Андоновски од Канал 5 е тежок дебил . Не знаев дали да се смеам или да плачам кога го слушав вчера . Милион гафови имаше вчера, невидено . Ах, бре што ми ја укинавте ХРТ 2, таму се најдобрите коментатори .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom