Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Лелелее, овој Југослав Костовски.. :pos:

"Подобра игра на Арсенал во второто полувреме, а полоша игра на Арсенал"

da bese samo toa ,pa toj 90 min tresese samo gluposti
a najako bese 5 minuti kazuvase kako diaby bil povreden i ostanal vo london i posle samo edna minuta pri sutot na eboue vika "i odlicen sut na diaby" :ija:

Еве Неколку :
(Partizan - Crvena Zvezda) "Izlaze Zvezdanovi igraci... a evo i nasih."

"Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik." - Zvonko Mihajlovski

"Oko Lazetica su se nasla dvojica protivnickih igraca, a kao sto se zna - dvojica na jednog, to je faul u fudbalu!!!" - Zvonko Mihajlovski

"Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje nista "

"... slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal... topovski udarac i gol... kurac gol, precka... sjedi mali picka ti materina, nista ne vidim."
(6 meseci suspenzije.) - Mirko Kamenjasevic

Vahidin Musemic u izglednoj sansi i nistaaa... ali opet Musemic dolazi do lopte, udarac i golman brani, lopta se odbija do Musemica koji upucuje snazan udarac lijevom nogom... preckaa, Musemic ovaj put glavom i opet je promasio jeb'o mu ja mater smotanu!!!"
(2 godine suspenzije) - Mirko Kamenjasevic

"Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove!?"

Ха ха ха..

Луис Фабиано шутира и тој коментаторот вика:
"Еве шанса на Фабиански".

А Фабиански е голманот на Арсенал. :pos:

А светско првенство 2006 и играат Германија VS Коста Рика и Германија води со 4:1 а тој коментаторот вика "Неизвесноста сеуште трае..."

Сега кога играа Ајакс - Интер, овај Југослав Костовски вика

"Замена за Арсенал, влегува Суазо на местото од Ибрахимовиќ":tapp:

Денеска на пливање олимписки игри.На Еуроспорт легендарните српски коментатори.Убедливо најоткачени се.Имаше еден пливач од Тајван, Тајланд тие држави таму и имаше име многу тешко за изговарање.И коментаторов вика ај ние ќе го викаме Мирко, така полесно ми е.А Мирко немаше никаква врска со името на пливачот:)

на крај сега Ајакс-Инет 90 минута и 10 минути(место 90 минута и 10 секунди)

Сеа што иде натпреваров на Мтв од кошарка: Кина - Сад и Вејд беше осамен во противничкото поле и Брајант му ја фрла и коментаторов вика: Вејд е во офсајд:pos2::pos2:
Изгледа се збуни со тоа што коментираше сабајлето фудбал.

:pos2:Хехе,сега сакав да го напишам истото,не е добар коментаторот на МТВ жими се.Вејд во офсајд!!!!!:pos2:

Овие на прва коментаторите на ЛОИ се заборавија. Можеби е ден таму ама тука последен кога проверив во 4 и 20 се глеа мала светлина на сонцето. Ако тоа он го класифицира за добар ден тогаш си има проблем.

:pos2:Хехе,сега сакав да го напишам истото,не е добар коментаторот на МТВ жими се.Вејд во офсајд!!!!!:pos2:

Хахаха... Не е за смеење јас сум побитер. јас нели тренирам фудбал и сум голмааан. И сеа играм за школото ам у ракомет и најмалку 10 гола ми дадоа бидејки јас само трескам ОФСАЈ ОФСАЈД. Целата концентрација ми беше дали е офсајд или не е.

Od damna bese ova i eden od komentatorive (ne mi teknuva koj bese) vika: sut po zemja i topkata profuce nad golot... wtf druze:kez:

да видиме драги гледачи оппп шут на Раул и прекрасна парада на Касиљас голманот на Реал покажува дека е број 1 :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom