Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Zoran Mihajlov komentira basket pred nekolku godini i vika:
- Zoran Savic imase mala semejna nesreka.. pocina majka mu

Tabak:
- uuuuuuuu kako samo Raikonen se zdrvi vo Ralf

Kalinski:
- I dodeka e topkata vo vis da gi kazeme sostavite

Tasko:
- Koj toa tamo se posramoti

Табаковски
И Ралф Шумахер не му даде на Михаел да го помине. Ќе лета некоја заушка.
Пак Табаковски
Погледнете го лицето на Михаел Шумахер. Како некој да му ја изорал нивата.

tabakofski e takof degen bozeeeeeeee :):):):)

На времето(пред 17-18 год),покојниот Иван Мировски(Бог да го прости) го има дадено најјакиот коментар за една ситуација на теренот(кошарка)...Драги гледачи Дражен Петровиќ почна да исфрла глаголи :)...(а уствари Дражен беше грубо фаулиран и почна да го пцуе противничкиот играч) :)...ЗАКОН

Е сега ми ја погодивте темава!!

- Пелистер е најгледаниот клуб во светот, а можеби и во Европа

- Нашиот боксер е оној што на гакичките му пиши Рума, не, не се извинувам, Пума
Не знам дали ова е гаф, но вреди да се кажи:
Кошаркарски натпревар, Пелистер со незнам кој, мегу трета и четврта четвртина, се е тишина и одеднаш слушаш:

-Тука е вашиот коментатор почитувани гледачи!! Но и тој знае некогаш да замолчи
Ракометарски натпревар, Пелистер во финале:

- Простете му на вашиот коментатор за возбудата, но и тој е направен обичен човек нaправен од кожа и месо и ништо повеке, и ништо помалку од тоа :pos::pos::pos::pos:

Уууште една година (се мисли 1 мин ) до крајот на натпреварот!!! :pos:

Но завршува натпреварот, се извинувам продолжува (Монте Јуниор мини баскет лигата, Ивце - Пивце)

Pa zasluzhuva da se spomne i legendarniot Mladen Delich, postarite sigurno se sekjavaat na nego.Kvalifikacii za Evropsko ili Svetsko fo fudbal. YU igra vo Atina i im treba pobeda od 2 razlika pa da igraat so Shpanija majstorka. Grcite bez shansi da odat ponatamu igraat ko ludi. Minuta pred kraj Karasi zabiva gol i mi se chini beshe 4:2...Malden Delich: Ljudi pa shta je ovo... Ma ovo je ludnica!!!Tamo na nekoe prvenstvo ili olimpijada YU osvojuva prvo mesto, Mladen Delich od radost:"Ma ovo je zhenska momchad""Evo Zhungula kako ga nismo navikli gledati."Ne gospodine (go zaboraviv imeto na sudijata), prema mojoj Shvicarskoj shtoperici ima josh da se igra...

Одбојка, Работнички играше, и овој коментаторов:
-Митев е многу млад одбојкар, има 21 година, сеуште е тинејџер.

Rakomet zeni, Makedonija-Danska mi se cini, nereseno, pomalku od 1 minuta do kraj i dankinjite davaat gol. Normalno, se raduvaat i kamermanot go fakja nivniot selektor. Covekot skoka od radost a nasiov komentator (ne znam kako se vika, toj stalno sto komentira rakomet) razocaran: "Poglednete go samo selektorot na Danska, zarem toa e faca na selektor" ?! :)) kriminal ! :))
A ova go gledav na eurosport: K1, se tepaat Bob Sapp i uste eden (inace koj ne znae Bob Sapp e eden crnec kolku dvajca Tajsoni). Komentiraat dvajca Shkoti i edniot vika (na engleski, normalno) : "Videte go Bob, pa nego moze da go saka samo majka mu"

тие двајцата што коментираат к1 се будали :))))) најдобри коментари даваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom