FUNKY G

• Креатор на темата Креатор на темата GROBAR1986
  • Време на започнување Време на започнување
Dobri spotovi, Mnogu dobri pesni, Odlicna pejacka (znaete na sto mislam). :):)

Mislam deka opfativ sve u globala ... !!!* :wink:

P.S. : Ama koga mu bese gostinka na Boki u Top - Show, nekako ne mi se vide bas naj naj ... neznam zaso taka :toe:

Жениве кај нас запнале дека србите се јаки а машкиве дека србинките се јаки.
Грди се у глупи се.

Он топик: ја не знам кој кур има потреба за вакво нешто да се отвора цела тема, кичерај на сите страни.
Што се палите на оваа, воопшто нема некоја посебна убавина. Сосема просечна е, само на форумов има катаљарда поубави девојки од бабарогава.

Предавници.

Жениве кај нас запнале дека србите се јаки а машкиве дека србинките се јаки.
Грди се у глупи се.

Он топик: ја не знам кој кур има потреба за вакво нешто да се отвора цела тема, кичерај на сите страни.
Што се палите на оваа, воопшто нема некоја посебна убавина. Сосема просечна е, само на форумов има катаљарда поубави девојки од бабарогава.

Предавници.
PAZNJA!!??NA SITE SO NE I SE SVIGJA NEMORA DA PISUVAAT MISLAM DEKA PO CISTA SITUACIJA NEMA........FALA

Анабела...:sekss:

Ставете ја темава во „Љубов и секс“ - сектор, „како би се изживувал врз србинкава пред очите на нејзиниот маж“ :)
SAMO POLEKA NEMOJ DA BIDES TOLKU STRASEN MAZISTE EDNO:pos2::pos2::tapp:

PAZNJA!!??NA SITE SO NE I SE SVIGJA NEMORA DA PISUVAAT MISLAM DEKA PO CISTA SITUACIJA NEMA........FALA
Внимание! Ове е форум со одредени квалитети и стандарди.
Едно од тие е пишување кирилица и пишување на Македонски.
Фанки џ е српски шунд.
Благодарам.

Ех дете, го имаш пропуштено периодот коа правеа музика што и тебе би ти се допаднала :)

Анабела... јас би ја обљубил. Жениште и пол, висока стројна, ептен дражасна.
Еве 2 слики од неа:
funkyg1.jpg
funkyg2.jpg

А еве и сајт креиран од голем фан.
BRATCE MOLIM TE NEMOJ SO TOJ SAJT KAKO BOGA TE MOLIM SRANJE U BOJA NEKA IDE NEKA SE ZAKOPA TOJ SO GO E NAPRAVIL MISLAM PO GLUPO U ZIVOT NE SUM VIDEL "NAJPROST PRIMER:PROCITAJ SO PISUVA ZITI SVE "ANABELA OD GRUPATA DJOGANI"COVECE BOZJI TAJ NEMA ELEMENTARNI POZNAVANJA I SE NAFATIL DA PRAE SAJT AMAAAAN

I USE NESTO; NA POCETOKOT NA 90te KOA SITE SLUSAVME ZLATNO SLAVEJCE LEPA BRENA CECA ONI BEA PRVATA GRUPA OD OVIJE PROSTORI KOI SO PROBAA I MISLAM DEKA USPEAA DA PROMENAT NEKOI STVARI MISLAM VO NEKOI NASI RAMKI KOLKU E TOA MOZNO DA SE PROMENI VO SMISOL NA STILOT ZNACI PVATA GRUPA KOJA SO PRAKTICNO GO DONESE TOJ POPULAREN DANCE RITAM.POSLEDNIOT ALBIM YES DA E MALCE ZABEGAN OD ONOJ NIVNI PREPOZNATLIV STIL ALI IPAK NIVNATA MUZIKA DEKA E KOMERCIJALA NEMA ZBOROVI ALI TURBO FOLK NEMA SANSI
PA NA NEKOJ GLEAM MU SMETA SO SUM JA PTVORIL TEMAVA DAJTE BE GLEAJTE KAKVI SE TEMI IMA PA ZA FUNKY G LI E PROBLEM

Супер е а од песниве ги слушам У твоим колима и Лудо лудо

За убавина да, топ е :icon_lol: Ама за музика, срање :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom