Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Една позитивна вест за време корона.
Јужна Кореја од следниот викенд почнува со првенството.
Сега засега, единствени држави каде се тркала фудбалот се Белорусија, Никарагва, Таџикистан, Тајван и Туркменистан.

Има ли некаде линк каде што ќе може да се прочитаат датуми за повеќе лиги? Дали и кога ќе продолжат со публика/без публика, на пример некоја табела што се апдејтира редовно. Не зборам за топ5 лигите само, може и за овие другите :)

Дали има некакви информации кои датуми се спомнуваат во игра за финале ЛШ?

“Сампаоли ме сакаше толку многу што ми рече: ’Дојди кај нас, може да пиеш, да одиш во клубови и да правиш што сакаш, а јас ќе те покривам пред клубот. Само те замолувам биди добар за време на викендот’. Тој беше толку луд што дури сакаше да го чува моето куче за да може да излегувам надвор за време на викендите. Се наежував кога ги слушав неговите говори во соблекувалната, а јас не ни знам Шпански! “, Сподели Насри во видео разговор на Инстаграм.

Нема грешка :ROFLMAO:

Секоја чест :aplauz::aplauz:

Само место Варга би го стаил Баста, многу поише иде со него. :D:D:D Нема место за Брозовиќ у песнава бе мртво презиме му ебам јас на него.

Само место Варга би го стаил Баста, многу поише иде со него. :D:D:D Нема место за Брозовиќ у песнава бе мртво презиме му ебам јас на него.
Прејаки!
Недела дена рок да се избаци некој наш и да ископира со од Тоше - Во коси да ти спијам.

Брозгара можело. Така го викате во фан клуб Интер - Македонија нели? :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Ова исто јако, од истиот.

Последно уредено:

Конечно некој паметен :cuc:
Овој не е паметен туку си го гледа личниот интерес а тоа е профитот да не се лажеме.
Натпреварот Аталанта Валенсија беше факторот што во Италија излезе ситуацијата од контрола.

Конечно некој паметен :cuc:
Во Словенија општонароден хејт има против Чеферин поради Аталанта - Валенсија.

Јас го поддржувам ова, мора новата сезона да започни нормално со публика, ако некој се плаши нека не оди на стадион, незнам друго шо да кажам. Кога ќе се отворат пабови, ресторани, училишта и плус покрај еден куп контроверзии за ситуацијата нема никаков проблем да ги држат стадионите празни, животот оди понатаму, то е то.

Мора некако да започне да се нормализира животот, па макар имало некој процент повеќе жртви, ако ова вака трае пар години ќе ја убие светската економија скроз а тогаш ќе има стотици милиони жртви.

Ќе се врати публиката на стадионите тогаш кога ќе одлучат од комисијата за заразни болести дека е безбедно, ние како фанови сакаме што поскоро да се случи тоа нормално ама не сме ние тие кои одлучуваат.
Евентуално ако се враќаат поскоро сигурно ќе бараат тест да приложиш или така нешто, или пак со намален капацитет ќе биди на стадиони и ќе имаат приоритет тие со сезонски кои се.
Не вервам да дозволат по 50 000 на стадиони за време на пандемија, Чеферин можи да си изјавува желби до утре сабајле, не е тој кој треба да одлучи

Не мора веднаш со публика да се почне, може и без до крај на оваа сезона, но мора да се почне однекаде.

Не мора веднаш со публика да се почне, може и без до крај на оваа сезона, но мора да се почне однекаде.
Па еве од јуни најверојатно почнуваат Шпанија и Англија, исто така и Португалија, Турција ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom