Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
РИП Осим
https://press24.mk/pochina-ivica-os...Lie2rx3QpNEfBwsSxo5nQpimPFtzNXLOHwU8w3vWioMl0

се најдобро за починатите, ... беше поштен селектор , за разлика од Миљаниќ кој од некој послаби фудбалери на Црвена Звезда зема % од продажба во странство, а за Настап во Репрезентацијата на СФРЈ..(овакви работи му припишуваа и на хрватскиот селектор Ќиро)
на Осим единствено му забележаа дека на последниот настап на СФРЈ на мундиалот 1990 го форсираше КУМОТ, остарениот Сеад Сушиќ, а Савичевиќ и Шукер добија минимална или никаква минутажа..
како играч влезе во Дрим Тимот на ЕУРО 1968, заедно со Фазлагиќ и Џајиќ...

Доживотно да му се забрани со публика да играат на стадиони, на шо личи ова бе, има морбидни видеа на твитер

Пике а ебал на Гави мајка му а? :pos:

Не е таа бе, сеа гуглав малце, некоја си млада плавуша била швалерката а не оваа просечна домаќинка.
Види ја каква е, не ме јеби, да ја вараш Шакира со ова треба да си тотално ретардиран у мозокот.

gavi-nin-annesi-kim-adi-ne-fotografli-gavi-14988472_7049_m.jpg

Не е таа бе, сеа гуглав малце, некоја си млада плавуша била швалерката а не оваа просечна домаќинка.
Види ја каква е, не ме јеби, да ја вараш Шакира со ова треба да си тотално ретардиран у мозокот.

gavi-nin-annesi-kim-adi-ne-fotografli-gavi-14988472_7049_m.jpg
Од бирача нема јебача.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom