Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
И јас само тие 5 ги прочитав.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bordeaux midfielder Younousse Sankhare is unavailable for selection at the moment due to ‘complications from a beard implant'

:pos:

Модерн деј фудболер. Единствено, Асенсио со бричените нозе може да го помине овој.

Модерн деј фудболер. Единствено, Асенсио со бричените нозе може да го помине овој.
Од восок настануваат инфекции како кај Асенсио, на тие пари нашол некое три за сто козметичко студио, цар :D

Што се толку ненормални да играат на такви услови, одложи утакмицата и готово

Што се толку ненормални да играат на такви услови, одложи утакмицата и готово
Имам братучед што игра фудбал за средното кај што учи во САД, голман е и вика тука европскиов фудбал се смета за женски спорт :pos: што ако нема вакви хардкор работи тешко дека ќе добие на популарност.

Ќе ги ставам тука видеава со редослед, Грилиш денес на утакмица беше нападнат од идиот на терен, при што го собраа истиот лик и ваљда ќе јаде затвор кретенот.

Потоа, Грилиш дае и гол кој се покажа дека е за победа на Вила а при прослава еден стујард е фатен на камера како го клоца.

Истиот тој стујард после краток период е уапсен.

Има некоја причина зашто баш Грилиш беше нападнат?

Има некоја причина зашто баш Грилиш беше нападнат?
Најдобар играч е на Вила.

Се надевам двајцава дебили долго ќе скапат во затвор.

Да не им има мрсено нешто на навивачиве на противничкава екипа? Немогуче ми е двајца да го нападнат онака зш така им дошло. Колку што знам и двете екипи се од Бирмингем, можда и тоа е поврзано.

Последно уредено:
Локално дерби е, на ниво на Мерсисајд, на ниво на Њукасл - Сандерленд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom