Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа коа ќе отворам темата, една историска лекција ко вовед и ќе се чешате сите.
Ајде, ја мислев ја, ама ме примрзе некако па добро е што се пријави.
Ајде рокни ја па ќе му кажеме на @Peja989 да ја заклучи па ќе ја отклучи коа ќе ги средиме анализите ако ги средуваме, ако не ги средуваме ќе ги рокнеме составите со слики и аупичкуматер. (y)

Јас ќе напишам за Аргентина. Ама имам еден услов: Да се одложи рокот за мене, пошто имам нешто поприлично обврски со програмирањево во следниве два дена. Во среда ќе го доставам текстот за Аргентинците. Пишете ми ако е ок, топ сте, кисче :backa:

Ајде рокни ја па ќе му кажеме на @Peja989 да ја заклучи па ќе ја отклучи коа ќе ги средиме анализите ако ги средуваме, ако не ги средуваме ќе ги рокнеме составите со слики и аупичкуматер. (y)
Не бе не сеа, друг нека го крши мразот, ја ќе излагам уште малце и нема да иам време.

Пингајте ме и кажете ми што треба да направам. Имам доверба во вас :)

Пингајте ме и кажете ми што треба да направам. Имам доверба во вас :)
Ќе отвориме една тема за копа америка, општо вовед ау и после ќе ги напишеме анализите во неа, ти треба да се погрижиш да нема мислења измеѓу, коа ќе ги завршиме сите тогаш ќе се пишува све и свашта.

А ќе го пренесуваат на некоја наша телевизија?

Ми ја земаа Аргентина, ја не ја земав намерно ја чував за некој од Пепито или Лу5 али јеби га, ја зема Ливерпулецот, единствен аргентинец што играл кај нив е Габриел факинг Палета. :toe:[DOUBLEPOST=1432409662][/DOUBLEPOST]
А ќе го пренесуваат на некоја наша телевизија?
Ваљда на Прва.

Ја Чиле ги зиам.[DOUBLEPOST=1432409829][/DOUBLEPOST]@Colt Willcox - Jaмајка
@ManUtdChampions - Колумбија
@Uli Hoeneß - Парагвај
@RickyLFC9 - Перу
@the_kop - Aргентина
@Xontra - Чиле

Останаа уште: Венецуела, Мехико, Еквадор, Уругвај, Боливија, Бразил.[DOUBLEPOST=1432409981][/DOUBLEPOST]@Bateman eве сеа иде на реклама на АРЕНА спорт. Таму ќе има пренос.

Последно уредено од модератор:
Најлоша можна опција е Арена спорт, ќе се гледа на интернет, јебига.

ЈАР е кратенка на Јужно Африканска Република бе цреп. :jajce:

Бразил никој ги нејќе после генбенгот на СП а? Ајде за нив ќе земам. :D
И јас се изначудив од каде го извадил тоа ЈАР, ама Џонтра....

@Хонтра, и Себастијан Лето играше за Ливерпул од Аргентинциве, ама никогаш не заигра. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom