Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja koga pred meseci kazav deka ima verojatnost Flick da ne bide vgodina trener i da odi vreprezentacija ovde imase urlanje. Spomnav Tuchel kako opcija - togas bese sloboden - ama ete sega Nagelsmann e kandidat (eden megju 2-3). A Tuchel si se pokaza odlicno taka da da znaete od mene prvo razbravte ovdeФлик ќе си бега за репрезентација, Баерн одма ќе им го соберат Нагелсман на Лајпциг. Почнаа и со тренерите како со играчите

Не врти муабети без везе. Ти беше упорен дека ќе го бркаат а не дека ќе оди за репрезнтација. Што ти беше и сеуште ти е огромна глупост тоа со бркањето.Ja koga pred meseci kazav deka ima verojatnost Flick da ne bide vgodina trener i da odi vreprezentacija ovde imase urlanje. Spomnav Tuchel kako opcija - togas bese sloboden - ama ete sega Nagelsmann e kandidat (eden megju 2-3). A Tuchel si se pokaza odlicno taka da da znaete od mene prvo razbravte ovde![]()
Не врти муабети без везе. Ти беше упорен дека ќе го бркаат а не дека ќе оди за репрезнтација. Што ти беше и сеуште ти е огромна глупост тоа со бркањето.
Ja koga pred meseci kazav deka ima verojatnost Flick da ne bide vgodina trener i da odi vreprezentacija ovde imase urlanje. Spomnav Tuchel kako opcija - togas bese sloboden - ama ete sega Nagelsmann e kandidat (eden megju 2-3). A Tuchel si se pokaza odlicno taka da da znaete od mene prvo razbravte ovde![]()
Тоа беше едно а друго дека со Хасан не се согласуваат околу трансфери. Иначе Флик е одличен тренер и собра доста титули од ко го презеде тимот. Е сега покрај тоа има и други тренери, подобри и би било лудо Баерн да не искористи шанса да земе некого, пример Нагелсман, кога ќе се пружи прилика. Кај фудбалери чести наоѓаме one hit wonder па можеби и Флик е тука негде. Иначе и покрај тоа што пиша остануваат тврдите факти: Флик нема да биде повеќе тренер и ќе оди во репрезентацијата.Ти пред неколку месеци кажа дека е можно Флик да не биде тренер веќе, но поради тоа што Баерн испаднаа во Купот од Холштајн Кил.
Ти кажуваше дека Флик немал план Б, Ц итн. Го стави под знак прашалник неговото тренерско знаење.
А тоа сега што испадна дека можеби навистина нема да биде тренер на Баерн наредната сезона, не е поради тоа што се става под знак прашалник тоа дали е тој вистинскиот тренер за Баерн и дали како тренер има план Б, Ц итн. како ти тоа што го направи во јануари.
Не. Ти беше упорен дека ќе го бркаат поради неколку лоши резултати. Не знам што ти е тешко тоа да признаеш.Abe Baern zbornaa vekje so Nagelsmann ete ke receme ne go izbrkaa. Ama i ne ti go sfakam muabetot, ne bese muabetot deka ke go brkaat kolku sto bese deka od sledna godina ke ima drug trener sto normalno togas zvucese neverovatno so ogled deka 8 tituli po red osvoi. A i deka ke odi za reprezentacija a togas Löw uste nemase najaveno deka sam ke se povlece posle EP.
Ај тоа океј, у право си.Нормално дека ќе изјави тоа кој Арсенал е заинтересиран
Нека се заинтересираат Сити или Барса па да видиш како ќе рече среќен сум у Интер ама никад не се знае![]()
Ako saka da igra vo najsilnataliga i so totenhem ke potpise ako treba.. ali mozda ne saka.. nekoi igraci sakaat samo da igraat u anglija, makar i vo wolves..Нормално дека ќе изјави тоа кој Арсенал е заинтересиран
Нека се заинтересираат Сити или Барса па да видиш како ќе рече среќен сум у Интер ама никад не се знае![]()
Да ама тие играчи најчесто се многу глупи персони или во јавноста познати како Томас Парти.Ako saka da igra vo najsilnataliga i so totenhem ke potpise ako treba.. ali mozda ne saka.. nekoi igraci sakaat samo da igraat u anglija, makar i vo wolves..
Pa ne e samo toj, ima baagi jaki igraci sto mozat vo pojak klub da igraat a da ne e od PL... onoj traore zveron, zaha, pa posle ruben nevez i mutinho edno vreme bea prejaki na manager.. itnДа ама тие играчи најчесто се многу глупи персони или во јавноста познати како Томас Парти.