Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се несалам овие од Милан да рокнат 30 мил + Бонучи за Игуаин, за 30 мил можат да најдат напаѓач солиден, можи нема да е некоја класа ама ќе е доволен во нападот.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Наброј ми барем 2ца саглам нападачи за 30 милиона.
Да, знам, не постои. Уназад 2-3 године, опцие за напад што су стварно талентирани и што имав потенцијални не постоив нели главни нападачи су Мората и Лукаку како најталентирани.

Не ми се јасни Јуве со Бонучи...се фатиле за него како слеп за стап откако истиот претходно им се "испосра" на цел клуб. Има други дефанзивци кои можат да ги донесат ако толку им треба тој профил на играч.

Наброј ми барем 2ца саглам нападачи за 30 милиона.
Да, знам, не постои. Уназад 2-3 године, опцие за напад што су стварно талентирани и што имав потенцијални не постоив нели главни нападачи су Мората и Лукаку како најталентирани.

Гамеиро, Жиру, Митрович, Модест ... не се зезај ги има на куп, ти реков не класа ама доволни да си ја вршат задачата како напаѓачи. А па Игуаин една класа шо е ...

Не знам дали некој пишал претходно Тео Хернандез изгледа на позајмица во Реал Сосиедад, се чека само официјална потврда од клубовите.
6972c385d57f5e5434f2f79801e527ab.png

Освен во Јунајтед, тогаш би бил најдобар на својата позиција.

Каква провокација ми удри сега, не знам што да ти одговорам. Всушност знам, во Челзи не би бил флоп затоа што после Мората никој не може да биде флоп на таа позиција.

шпекулации има дека Погба сака да се врати во Јуве

веројатно е вистина.. Али едно е да сака, друго е да може..

Pogback во Јуве или?

Pogba želi u Juve? Sutra više novosti..[DOUBLEPOST=1532537159][/DOUBLEPOST]
Sekojnsi go ceni svoeto ama koa ke otides na pazar esapot ne e ist...

Можно да е Погба ништо чудно

Ja mislam deka pogba e taa zvezda

:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

ама не е добар Погба
само у тим да го имаат сите ке дркаат
порано се збореше дека покрај Пирло и Видал играл па затоа бил добар а сеа ке викат не бе топ е само Мурињо незнае да го игра

И платата Погба во Јуве ќе ја зема од спонзорот Сегафредо...Од нивниот претставник што дистрибуира во Македонија, од сигурни извори е информацијава.

????? fake ili?
f65191a021b18fc4c9817f254ab65387.jpg
8bbae0904b17c13ab3e4c67584a403c8.jpg

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Фејк се :icon_lol:

Вилиан е од Погба сликата, а Тоби од Рашфорд. Ги видов пред некој час баш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom