Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
еве работи незнам зашто форсираш

od druga strana milan imaat super sajt navala za dresovi .... 30 m dug nemozat da gi vratat cela godina :cuc:

Прегледај го приврзокот 193882
ОК чим не можеш. :( Следна прилика ако не падне сајтот. Баш сакав да ви помогнам да ги вратите тие 100 мил од дресови.
14abb80d9cdd812576e6a11867bcc3ec.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

ОК чим не можеш. :( Следна прилика ако не падне сајтот. Баш сакав да ви помогнам да ги вратите тие 100 мил од дресови.

И која ти е поентата? Во прилог им е што ги распродале толку брзо.

значи работи сајтот незнам што ти е поентата , се распродале топ , у мегувреме се штанцаат други , така што нема потреба да се секираш ,

него од бонуќи топ1 дефанзивецот да купиме на милан поише му требаат да не пропадне

Имаше супер сезона за Вотфорд а сите го креваа Ричарлисон, ако ја повтори мислам дека може и во појак клуб од Евертон.

И која ти е поентата? Во прилог им е што ги распродале толку брзо.
Немаат поента они, во толкави г***а се западнати што Јувентус и Кристиано им се едниствена опсесија сега. Се копаат сега работи за штрајк на работници, како не работел фан шопот, како Кристиано веќе бил стар :D.

Да де тоа сакав да пишам ептен брзо ги "вратија" тие 100 мил евра за неполни 20 часа откако официјално ги пуштија во продажба и тоа во првите 6 часа сајтот не работеше, следните 6 часа распродадено, а останатите 8 часа кој попрво да ги купи оние 123 дресови со величини L и ХL на залиха што беа. [emoji3]

DhxSof0XUAAXYAx.jpg

5 years ago, 22-year-old N'Golo Kanté was playing in French third-tier for US Boulogne. Today he is one of the best midfielders in the World.

Amazing progress thanks to his hard work & humility.[DOUBLEPOST=1531420493][/DOUBLEPOST]
Ако е тој, пу да ти се намочам и на Порто и Бенфика и Спортинг и на лигата преварантска.
Ти се ночам на Андре Силва, и Жао Марио и оној со суканиците

Dh7NpY1XUAAtSHz.jpg

Не можат да постигнат тетките што пакуваат дресови во Торино, у три смени работат за да постигнат.

Tolku e jak transferot sto i navivacite na milan nemozat da docekaat da si kupat dres.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Имаше супер сезона за Вотфорд а сите го креваа Ричарлисон, ако ја повтори мислам дека може и во појак клуб од Евертон.

Па на тоа мислам и дека се надева и самиот со годинава плус у Евертон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom