Here we go[emoji41]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОК чим не можеш.еве работи незнам зашто форсираш
od druga strana milan imaat super sajt navala za dresovi .... 30 m dug nemozat da gi vratat cela godina
Прегледај го приврзокот 193882
Следна прилика ако не падне сајтот. Баш сакав да ви помогнам да ги вратите тие 100 мил од дресови.
И која ти е поентата? Во прилог им е што ги распродале толку брзо.ОК чим не можеш.Следна прилика ако не падне сајтот. Баш сакав да ви помогнам да ги вратите тие 100 мил од дресови.
![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ОК чим не можеш.Следна прилика ако не падне сајтот. Баш сакав да ви помогнам да ги вратите тие 100 мил од дресови.
![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Немаат поента они, во толкави г***а се западнати што Јувентус и Кристиано им се едниствена опсесија сега. Се копаат сега работи за штрајк на работници, како не работел фан шопот, како Кристиано веќе бил старИ која ти е поентата? Во прилог им е што ги распродале толку брзо.
.
Ако е тој, пу да ти се намочам и на Порто и Бенфика и Спортинг и на лигата преварантска.
Ти се ночам на Андре Силва, и Жао Марио и оној со суканиците
![]()
5 years ago, 22-year-old N'Golo Kanté was playing in French third-tier for US Boulogne. Today he is one of the best midfielders in the World.
Amazing progress thanks to his hard work & humility.
Не се сите паметни како тебе.колку е глуп

Имаше супер сезона за Вотфорд а сите го креваа Ричарлисон, ако ја повтори мислам дека може и во појак клуб од Евертон.