Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Bids of €35m have been rejected by FC Porto for Alex Telles. The clubs who bid were Bayern Munich and Juventus. (O Jogo)

Јуве ќе пробаат и Годин да го потпишаат. Ако успеат :cuc:

Годин овие дена ќе потпиши нов договор, после заминувањето на Габи капитен ќе биди Годин.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мислам дека ќе пробаат после Светсково уште еднаш да го земат. Сигурен сум дека скоро готова била работата за газдава на Лион да се излакоми и да сака да види како ќе заврши првенствово во случај овој да се изнаигра, да му рипне цената и да може на Ливерпул уште некој милион плус да им извлече. Затоа и почна низ медиуми да го нуди на Реал и на Јунајтед колку да не изгуби Ливерпул инерес. Е сеа коа виде дека не направи ништо на СП, мислам дека ќе се договорот за претходната цена која ја имаа договорено.

Мислам дека ќе пробаат после Светсково уште еднаш да го земат. Сигурен сум дека скоро готова била работата за газдава на Лион да се излакоми и да сака да види како ќе заврши првенствово во случај овој да се изнаигра, да му рипне цената и да може на Ливерпул уште некој милион плус да им извлече. Затоа и почна низ медиуми да го нуди на Реал и на Јунајтед колку да не изгуби Ливерпул инерес. Е сеа коа виде дека не направи ништо на СП, мислам дека ќе се договорот за претходната цена која ја имаа договорено.
Да да, мислам и јас дека Ливерпул ќе се врати по него ама еве Медок вика дека од почеток ќе почнат преговори и наводно не би се согласиле на она што го договориле пред сфецкото, на тие 53м фунти. Ќе има уште една рунда преговори па ќе видиме како ќе завршат :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Секако дека растура у тоа селската лига, нема проблем. Мада у Јуве може да игра ок иако 35 милиони за него :pos::pos:
Така е зборот не биди буквалиста.
Имаат не ги жали, тие од Португалија испод 30 милиони нејќат да чујат за продажба. :toe:

Dh5VZg4X0AAiCkN.jpg

Шо се деси со овај бе лани Барса, Челзи, Арсенал го бркаја сеа во факинг Фулам заврши? Па види му суратот во депресија веќе е

Ако вредеше и оваа година ќе го побараа или уште тогаш ќе го купеа.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Да да, мислам и јас дека Ливерпул ќе се врати по него ама еве Медок вика дека од почеток ќе почнат преговори и наводно не би се согласиле на она што го договориле пред сфецкото, на тие 53м фунти. Ќе има уште една рунда преговори па ќе видиме како ќе завршат :D
Овој Медок се однесува како некое дете фан да е вработено како новинар. Пишал прееска дека Ливерпул нема да оди по Алисон и допишал за жал :tapp: Мислам, новинар си пред се, треба да си среќен што ти се погодило такво работно место, не велам да не пишеш критика ама ич не е професионално желби да си искажуваш. И Лакхарст е таков од нашата багра. :tapp:

Блинд назад во Ајакс, Барселона пак изгледа испратила понуда за Вилијан

Последно уредено:

А Барса изгледа со 60 милиони за Вилиан :D[DOUBLEPOST=1531403530][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Вест Хем го земаа Пелегрини и ко што изгледа ќе потрошат околу 100 милиони на нови играчи.

Barcelona are close to agreeing a deal with PSG for Adrien Rabiot. A 5-year deal has been offered to the player.

Конечно и на овој мајка му му најде клуб како што на неа и одговара.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom