Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
ПСЖ минатата година покажаа дека се моќни со што од најголемиот ривал земаа важен играч како Мбапе и тоа на позајмица, им направија услуга и сега ако не беа Билбао пак ќе имаше некој договор со Монако.

Иначе овој и со Атлетико Мадрид беше договорен и требаше да избере.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Државната телевизија ТВЕ доцна вечерва пренесе дека „Кралевите“ понудиле 310 милиони евра за услугите на напаѓачот. Оваа сума е многу поголема од онаа која „Светците“ ја платија пред само 12 месеци (222 милиони евра).

Де бе, зар до толку флопна Берчиче во ПСЖ па што го шитнаа или жртвено јагне беше?

Де бе, зар до толку флопна Берчиче во ПСЖ па што го шитнаа или жртвено јагне беше?
Мене на второто ми личи,повеќето статии шо ги читав викаа демек сакал да има поголема минутажа,а братот изигра повеќе минути од Курзава,а богами и поквалитетен беше.

Уште лани се зборуваше дека ќе оди во ПСЖ само колку дирекно да не мигрира од Барса во Реал.

DhIdY-ZVQAAwtQ4.jpg

Јуве сериозни за Роналдо :D

Inter’s latest offer for Malcom is a loan fee of €10 million plus an option to buy set at €30 million while Bordeaux want an obligation to buy easily triggered by reachable conditions, according to @DiMarzio.

Мене на второто ми личи,повеќето статии шо ги читав викаа демек сакал да има поголема минутажа,а братот изигра повеќе минути од Курзава,а богами и поквалитетен беше.
Ние дремеме, на 8 август пак Јанг ќе стартува :)

Овај Берчиче во Сосиедад покажуваше јак перформанс, повеќе Шпански клуба го следеа, немаше толкава минутажа во Псж колку шо го следев, имаше едно интересно видео за на Нејмар роденденот, пијан летва глава не можеше да крени на маса заспан

Sent from my iPhone using Tapatalk

На Тухел оставија да одлучи за Берчиче.

Thomas Tuchel has decided that all of PSG's full-backs are not good enough: Meunier, Alves, Berchiche & Kurzawa, according to Le Parisien.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Уште лани се зборуваше дека ќе оди во ПСЖ само колку дирекно да не мигрира од Барса во Реал.

А па божем ако бил една сезона во ПСЖ, па во Реал, навивачите на Барселона ќе му простат. Пак ќе го пцујат кога ќе дојде на Камп Ноу. :)

Челзи одбиле 50 милиони фунти за Вилијан од Барселона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom