- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Реал?на сите им е јасно дека пластичната револуција со милион ПРЕплатени фудбалери беше започната од Челзи а продолжена од Сити, ПСЖ и такви ми ти тимчиња.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реал?на сите им е јасно дека пластичната револуција со милион ПРЕплатени фудбалери беше започната од Челзи а продолжена од Сити, ПСЖ и такви ми ти тимчиња.
За да дојде Јунајтед и да не ги преплати мвп-то и даберотна сите им е јасно дека пластичната револуција со милион ПРЕплатени фудбалери беше започната од Челзи а продолжена од Сити, ПСЖ и такви ми ти тимчиња.
За да дојде Јунајтед и да не ги преплати мвп-то и даберот![]()
Јунајтед и Реал си трошеле и пред да дојде Челзи, само не секој трансфер период. После им засмета, кога се појавија и други финансиски моќни клубовиТоа е тоа што го зборам, сега сите се такви. На Манчестер трансфер политиката после Фергусон е убедливо најлоша во фудбалот.
А Реал ни приближно не преплаќаше фудбалери како Челзи, плус си трошеа заработени пари, не поклонети од руски sugar daddy.

затоа се претвори во вистински мастермајнд, хехеСо години учев од него
Изјавија дека сметаат на него на наредна сезона, ама на него си е да одлучи.Лелеле цела Барселона кур пушење на Нејмар од играчи до управа, паметно си ги игра бразилчето, браво.
ПСЖ закажале прес-конференција за во 23.00.
Барселона за во 23.30. Пике ќе зборува.![]()
Најверојатно е за тоа, џабе фама направија новинарите и твитерашите.Утревечер играат пријателски Барса - Јунајтед и ПСЖ - Јуве. Прес држат еден ден пред тие натпревари шо ги играат во САД и Кина исто како шо држат прес и за првенствата и за ЛЕ и ЛШ. Е сега сигурно ќе има прашање и за Нејмар.