Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Робертсон во Ливерпул, Стујарт во Хал, глава за глава, добиваме лев бек кој ќе треба да учи од Милнер :D

На Џони и со римата не му оди очигледно :pos::pos:
Ова како оној вицот
Се сретнале двајца пријатели и едниот му вика - Ај речи Ресен
Ресен
- Да те ебам во газот тесен
Е ај ти речи Охрид
- Охрид
Да те ебам во газот
-Е нема рима
Нема рима ама има ебање

Мали дечиња во маало кај мене пред добри 10-тина години на улица и едново му вика: Ај речи Дедо Мраз
- Дедо Мраз
Да ме е.иш вгаз :pos:
И ова се збуни од збунетово и му вика и ти мене :pos:
Така да Џони ич да не му е думаш :D

Chelsea are set to begin negotiations next week as they increase their efforts to sign Arsenal midfielder Alex Oxlade-Chamberlain.

BREAKING: Manchester City and Monaco have agreed a fee of €57.5m (£51.6m) for left-back Benjamin Mendy (23) today. [L'Equipe]

Mendy will become the most expensive defender in football history with his fee higher than what City paid for Kyle Walker. [L'Equipe]

Chelsea are set to begin negotiations next week as they increase their efforts to sign Arsenal midfielder Alex Oxlade-Chamberlain.

Венгер на 2 наврати и за него и за Санчез рече дека не одат никаде, "it is decided" изрично, не верувам дека му се ризикува :unsure:
Ама историјата вика дека не би било ништо ново....

@Peja989 кој е поделудед? Бодо или Донев? :icon_lol:

Логикава на Донев е, тимот кој има потрошено највеќе, мора да ја освои лигата. Моментално Сити му го ебе муабетот за срамот на Јунајтед.

Логикава на Донев е, тимот кој има потрошено највеќе, мора да ја освои лигата. Моментално Сити му го ебе муабетот за срамот на Јунајтед.
Само што на никој не му е гајле за Сити тука, никој нема да биде испровоциран :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom