E
enzo8
Гостин
Da se cudis so edna, dve tituli kolku visoko letaat, kakva moronska fan baza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од ова што гледам овој игра на истите позиции како Елмас.
А сигурен си дека он не го користи ова да изнуди подобар договор од Реал и да стане најплатен играч во клубот?
Реал не е очаен по пари па да го продаде, добро им иде и вака, а и моментално Винисиус е најдобриот играч еден на еден и најдобар дриблер, така што би го продале само ако сам сака да си оди.
Автоматски споено мислење:
Некои работи се бесценети и не се купуваат, ко на пример да ја отвори Барса ко конзерва за месни нарезак.
Нема шанси. Вини не е таков.А сигурен си дека он не го користи ова да изнуди подобар договор од Реал и да стане најплатен играч во клубот?
А сигурен си дека он не го користи ова да изнуди подобар договор од Реал и да стане најплатен играч во клубот?

Новата позиција на Џејмс...be right back
Сега ќе купат уште 2-3-ца одбранбени бекови, нека има за секој случај.![]()
Колку ретардирано кринџ видео, особено делот каде што Жоао Феликс лебди на 20 спрат и му чука на прозор

За три месеци полни 31.Мислам дека му е малку рано за да завршува кариера, ама он си знае најдобро.
Тоа што не го викнаа за копа Америка, некако му дојде како разочарување и му ги намали амбициите во фудбалот, тоа е мое мислење, пошо и покрај добрата сезона не го земаа за репрезентација, плус до 31ви јули никој јак клуб не проба да ја активира откупната клауза од 12мил евра, тука се виде колку е часот, нека му е со среќа, од финансиски аспект, Дибала беше големо оптеретување на буџетот на клубот, а 30-40% од утакмиците не ги играше, го земавме без пари, сега и ќе заработиме на негоМислам дека му е малку рано за да завршува кариера, ама он си знае најдобро.