Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ѓуптин со бела, татко и не ја тепал изгледа ќе се курва со црнчишта, ова веќе е пракса во европа црнци со бели жени, а обратно ретко скоро и да нема случај, а и кај нас почнува, со ѓупци со шиптаpи и турци одат, кога ќе ја шутнат ќе бара Македонец православен, е од такви треба бегање како поп од сатаната, нека си се мажи за сечен.

Му ја предвидев иднината на Феликс уште пред некоја година :icon_lol:
Нема повеќе позајмици за Феликс, од клубот се едногласни дека само перманентнен трансфер, и тоа ништо испод сумата која се споменува во постот.
Ако дадат Вила толку пари па свака част

Ѓуптин со бела, татко и не ја тепал изгледа ќе се курва со црнчишта, ова веќе е пракса во европа црнци со бели жени, а обратно ретко скоро и да нема случај, а и кај нас почнува, со ѓупци со шиптаpи и турци одат, кога ќе ја шутнат ќе бара Македонец православен, е од такви треба бегање како поп од сатаната, нека си се мажи за сечен.
Секој втор пост ти е за црнците, белците. Да ти го зачукат сите црнци фудбалери, тенџере едно.

Овој Феликс сличен развој на кариера како Кутињо, се изнададоа еден куп пари за него, на крај Астон Вила и после тоа гарант Катар или Саудиска Арабија. Куртонче мртво, џабе талентот кога нема 2 грама мозок.

Довбик пред потпис со Атлетико, за тие пари океј трансфер, колку пари толку музика :toe:
Ле Норман исто, за брзо ќе се официјализираат трансферите

Што е ова бе ? :pos::pos:
Али експрес на најјако пуштен.

Кој тим колку ќе заработи од трансферот на Калафиори.. Рома го продаде на Базел за 2.6мил, ем доби 40% и од 4те милиони кога го продадоа Базел на Болоња и со овие 10 сега, значи вкупно околу 14мил

Therefore, in the deal that will amount to a total of €50 million, Bologna will earn €27 million, Basel €13.8,
and Roma €9.2 million.

Screenshot_2024-07-25-12-26-42-975_com.twitter.android-edit.jpg

Screenshot_2024-07-25-12-27-36-325_com.twitter.android-edit.jpg

Чави Симонс одлучил уште една сезона во РБ Лајпциг да игра како позајмен.

Screenshot_2024-07-25-12-30-13-529_com.twitter.android-edit.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom