Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто? Топ ќе му дое на Челзи место мртвиот Жоржињо... Или сакаш да ребраш Барселонаши?
Секако потребен е во Челзи и би сакал да дојде, ама не верувам во последен момент да смени одлука.
Не е за заебавање, помина веќе тоа. Ама фино би било да им покаже дека не може да прават што и да посакаат и да ги уценуваат играчите.

Мене ми делува(ше) дека трансферот на Де Јонг надвор од Барса е врзан со оној на Бернардо во Барселона, и дека Барса би го продала само под услов да може да го донесе Бернардо. Со оглед на тоа колку сме при крај на трансфер рокот и Сити изричито кажа дека нема да го даде играчот, мислам дека нема ништо од продажбата на Де Јонг. Секако, ке се дознаеше дека неговиот агент е најпрвин во Лондон, а потоа и играчот.

На твитер пишуваше биле на свадба кај Ван де Бек.
На твитер искочи информација дека Анета Молика ќе им пеела на свадба на младите. Нека им е со среќа.

Па можел Де Јонг да му среди за свадба на Кампот, голем минус вака.
Нема толку јака плата Дони, а таткото на невестата имал луѓе во Лондон.
Играл у некој подпросечен клуб преходно. :gjavol:

Пази со што го уценувале да им даде 13 милиони евра... со, ке те кажам на Мбапе за бајачкиве ако не ми ги дадеш парите.
И зошто па баш 13 милиони да му бараат.
Како така им текнало. Eј брат дај да го уценуваме Погба сакаш? Ајде бе брат, колку да му бараме?
13.
say no more.

За и лошо да му се деси оти 13 е баксузен број. Ем без пари ем магијата да го фати да не го бива за фудбал.

Не оти е потребно магија за тоа. :pos:

Недостасува уште да излезе документарец на Netflix за тепачката помеѓу Илчо Наумовски, Гоце Седлоски и Горан Попов, на тренинг играјќи серва, поради нерасчистени должничко-доверителски односи.

Јеботе.

Последно уредено:
Ммм требаше Магнус Карлсен да дојде и да ја реши повеќе децениската дилема кој е подобар, Меси или Роналдо.

Во ред тогаш, од овој момент ќе го отфрлам сопственото мислење и ќе се водам според мислењето на Магнус и форумскиот лик Ернесто ЧЕ Гевара.

Јас веќе се збогував со интернетот, едноставно нема смисла моето егзистирање на интернет просторот* после ова бравурозно инфо и непроценливо мислење на шаховскиот маг Магнус.

* Секако нема смисла моето постоење, не само на интернет просторот али добро.

Сосема друга е содржината на видеото, ама нема врска :D
Кој фудбалски клуб не прави маркетиншка фама околу најголемата ѕвезда што ја има? Тоа е гаранција дека ќе заработиш повеќе пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom