Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.576
- Поени од реакции
- 26.754
Новинари што го покриваат Сити викаат дека Баерн се умешал за КДБ![]()
Цк, барем не ова лето. Ако остане уште една година во Волфзбург тогаш може ќе биде наредното лето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новинари што го покриваат Сити викаат дека Баерн се умешал за КДБ![]()
Бидна во Сити изгледа.Цк, барем не ова лето. Ако остане уште една година во Волфзбург тогаш може ќе биде наредното лето.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2015/08/24/14725072/trabzonspor-confirm-marin-deal
Кој го бараше Марко Марин еве на медецински прегледи е во Турција
КДБ им е поголем ризик и од Стерлинг, а гледам дури и поголема цена. Скептик сум некако за Кевин а од друга страна сакам да успее затоа што ми се свиѓа како профил на играч, ама некако нема менталитет за да игра у врвна екипа и притисок, барем мене таков впечаток ми остави кога се испичка во Челзи. Али па од друга страна ако гледаш, бар искрен беше и не јадеше гомна, излезе јавно и си кажа дека си иде заради тоа што сака гарантирано место. Како и да е, ми се свиѓа како играч ама скептик сум за трансферов во Сити.
Па не гледај, кој те тера.Какви цени се врткаат денеска у фудбалот у пичку матер.Пред 10-15 години Роберто Баџо и Батистута можеа да се земат за 15 милиони,а денеска некој си Де Брујне кур се тресе 70 милиони,Стерлинг кењкалото 60 милиони.
Ајде бе бегај,се изгуби смислата на фудбалот
Бидна во Сити изгледа.
Какви цени се врткаат денеска у фудбалот у пичку матер.Пред 10-15 години Роберто Баџо и Батистута можеа да се земат за 15 милиони,а денеска некој си Де Брујне кур се тресе 70 милиони,Стерлинг кењкалото 60 милиони.
Ајде бе бегај,се изгуби смислата на фудбалот