Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Pa poise od dovolna pricina e, narocito ako sea se operira. Praime muabet za nad 100m evra inevsticija samo za klubot, i grdni pari za igracot.
3-4 meseci ne se zaebancija, plus cekanje da fati forma i fizicki da zajakne, toa znaci deka i LS ke propusti prva faza, sto pravime ako tamu baern ima grupa slicna na liverpul lani ili inter, zaso realno postoi golema verojatnost u edna grupa da ima 3 golemi klubovi, ili 3 jaki ko psg, liverpul i napoli.

Imaat golema osnova tuka baern da udrat rucna, a so tie pari namesto 1, da donesat 2 dobri igraci, vo slucaj da gi pogodat iminjata.

Stoznam, toa i mi bese poentata vcera tuka, kolku e pametno u edna vakva situacija da se napravi vakva investicija, inace izmislen e za kaj niv, narocito u ovaa post roben-ribery era, realno ocajno im fali nesto vakvko.
Мене ми беше дека и без тоа тешко дека ќе се случеше трансферот. Во ниеден момент немаше вести дека е блиску до остварување. Демек го чекаа Сане два месеци да одлучи, па он демек одлучи дека сака да си оди, а уствари потешкото е да се договорат со Сити, кои во ниеден момент не покажаа желба да го пуштат.

So go napraivte Sane be bolje Coutinho i Ziech da si gi zemat posebno ako ima zaebana povreda...

So go napraivte Sane be bolje Coutinho i Ziech da si gi zemat posebno ako ima zaebana povreda...

Сане со оваа повреда, и по пут накај болница да скрши една нога, е подобар играч од Кутињо и Зијеч заедно

Eден вид на pay as you play договор, минималец плата со повеќе бонуси

Dybala?
Ceballos?
Coutinho?
Saliba?
Hahahahahaha
ХАХАХАХАХХАХА КОМПЛЕКСИ ХАХАХАХХАХАХ
Автоматски споено мислење:

Го вбројува Кутињо кој што беше поврзан со цел свет па дури и со нив, Дибала со неговиот image right, Себаљос кој беше поврзуван само како трампа со Ериксен и некој си Салиба кој што за 2 сезони никој нема да знае кај е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom