Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да не беше трагично, ќе беше смешно.

11737988_887998494620915_5179483652678218203_n.jpg

Ај тука ќе ти реплицирам. Марадона во свое време 2 пати го има рушено трансфер рекордот. Еднаш кога доаѓал во Барса за 2м и после во Наполи за 5м.

Тоа е брат, премногу ти се сериозни мислењата, издржани со факти, прецизни ко шфајцарски саат и единствен против удар ни е ова.

Јебига, фиром :([DOUBLEPOST=1436797792][/DOUBLEPOST]

Доста цмиздриш бе, колку пати ти е прогледано низ прсти, поготово во фудбал.
Не само тебе, на многу али барем останатите не цмиздрат ко тебе.
Па уште и „да видам што ќе направи“.

Кој си па ти да ти положувам рачуни и да ме проверуваш што ќе направам?
Majka тереза смири се не се нервирај видовме што човек си. Уживај свиркај си.

Ај тука ќе ти реплицирам. Марадона во свое време 2 пати го има рушено трансфер рекордот. Еднаш кога доаѓал во Барса за 2м и после во Наполи за 5м.

Дека бил играчиште, затоа и го кршел... никој нема против денес да даде некој 150 милиони за Меси или Роналдо, ама за факинг Стерлинг некој да фрли 50 милиони фунти, а овој незнае да погоди гол кога е сам со голманот, е тогаш стварно е трагично и смешно истовремено

Дека бил играчиште, затоа и го кршел... никој нема против денес да даде некој 150 милиони за Меси или Роналдо, ама за факинг Стерлинг некој да фрли 50 милиони фунти, а овој незнае да погоди гол кога е сам со голманот, е тогаш стварно е трагично и смешно истовремено

Од оваа перспектива би се исплатело и 10м да го плателе. Муабетот ми е дека и тогаш за 20годишњак два пати се кршел трансфер рекордот.

Истово ќе е и со Агуеро, и тој ќе се врќал во Индепендиенте после СП 2018.

Саутемптон изгледа ќе го купат Жорди Класи, Верати за сиромашни, од Фејнорд како замена за Шнајдерлин.

исто и ова:
QPR had a 20% sell-on clause inserted when Raheem Sterling moved to Liverpool in 2010. They will earn £9.8m from his move to Man City.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom