Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Таква понуда само ретардиран човек би одбил. Било кој од нас да има таква понуда без размислување би прифатил.
од вакви размислувања пропадна фудбалот, а добија само алчните менаџери кои немаат шутнато фудбал во животот

и те каков понижувачки крај на голема кариера, од спортски аспект

од вакви размислувања пропадна фудбалот, а добија само алчните менаџери кои немаат шутнато фудбал во животот

и те каков понижувачки крај на голема кариера, од спортски аспект
Филе дај не се брукај и иди провери Меси за кои пари ти игра во ПСЖ пред да солиш памет за алчност. Зашто не остана во Барса ако парите не се битни ?

Филе дај не се брукај и иди провери Меси за кои пари ти игра во ПСЖ пред да солиш памет за алчност. Зашто не остана во Барса ако парите не се битни ?
тебе дечко ти се измешани брзините очигледно

тебе дечко ти се измешани брзините очигледно
Не Филе него го избегнуваш прашањето пошто знаеш сум во право. Зашто ако парите не се битни толку твојот Бог Меси игра во ПСЖ, а не остана во Барса? Нели не е се во парите?

Дај бе застанете со тие глупости, ми се гади кога ќе слушнам како во 2023 година некој ми продава лажни приказни дека за него материјалното не е битно, бла, бла, а некој да му понуди 2 - 3000 денари плус, со трчање менуваат работни места.
Денешно време кога беспари не можеш да одиш на мочање е тотална глупост да осудуваш некој, во овој случај спортисти, како трчале по пари.

Не Филе него го избегнуваш прашањето пошто знаеш сум во право. Зашто ако парите не се битни толку твојот Бог Меси игра во ПСЖ, а не остана во Барса? Нели не е се во парите?
Бог е за тебе очигледно,кај виде дека оправдувам примања од милиони на било кој од светот на спортот
Автоматски споено мислење:

Дај бе застанете со тие глупости, ми се гади кога ќе слушнам како во 2023 година некој ми продава лажни приказни дека за него материјалното не е битно, бла, бла, а некој да му понуди 2 - 3000 денари плус, со трчање менуваат работни места.
Денешно време кога беспари не можеш да одиш на мочање е тотална глупост да осудуваш некој, во овој случај спортисти, како трчале по пари.
мешаш егзистенција со луксуз пријателе,толку ти сечи и тебе

Бог е за тебе очигледно,кај виде дека оправдувам примања од милиони на било кој од светот на спортот
Автоматски споено мислење:

мешаш егзистенција со луксуз пријателе,толку ти сечи и тебе
Ти демек не сакаш луксуз? Да имаш 10 милиони на сметка, нема да посакаш да имаш 20, па кога ќе имаш 20, да имаш 50?

Ти демек не сакаш луксуз? Да имаш 10 милиони на сметка, нема да посакаш да имаш 20, па кога ќе имаш 20, да имаш 50?
во 20 години кариера немаат ич заработено,па сега фанови и форумџии ги жалат ...бог да чува:popce:

во 20 години кариера немаат ич заработено,па сега фанови и форумџии ги жалат ...бог да чува:popce:
Никој не ги жали, се уфрлив во муабетот генерално, на кур ми одат ликови кои осудуваат други дека трчале по пари, материјални работи и слично.

Za transferot na Ronaldo mozam da kazam deka ne e ni cudno ja kompletira slikata za nego. Sega Georgina uste 3 Rolls Royca neka mu podari za rodenden. Tuku ne deka pari ne se bitni ama pa ovie nemu nisto ne mu menuvaat. Odamna parite go okupiraa fudbalot. I Messi sepak e podobriot.

Не е проблем финансискиот аспект. Му се смее цел свет затоаш што кенкаше дека сака да игра во ЛШ, дека сеуште е најдобриот играч во светот, дека сака да руши рекорди, дека не го одбивале топ клубови во Европа, а заврши во екипа каде игра Луиз Густаво. Да, сеуште игра фудбал вториот.

Да не зборам на кој начин заврши со Јунајтед. Бедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom