Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе пропаднеме исто како што вие го купивте Де Јонг до 1ви јули. :D
ФФ е дека и ти би му каснал од курот на било кој да го купи Де Јонг за да ви ги спаси муабетиве.

Секој пат кога ќе отворам темава и ќе помислам дека ќе прочитам нешто вредно:

Ми се чини дека цело лето го поминавме со Кунде, Рафиња, Барса, Челзи и пирошки.

ФФ е дека и ти би му каснал од курот на било кој да го купи Де Јонг за да ви ги спаси муабетиве.
Сериозни сте со муабетиве?
Стварно не знам што е со оваа нова мода наместо да бидете фанови да треба да глумите финансиски директори на клубовите за кои навивате.

Кои се шансите на крај Левандињо да зазаврши у Јунајтед а Рафињо у Челзи?

Ок интересно е да се заебаамо и да фаќамо сеир иако знаемо дека Барса ќе среди работа, ама сериозно сеа хипотетички муабет ако на Барса стварно не и се дозволи да ги регистрира новите играчи што ќе се деси?
Ќе се поништа трансферите или ќе бидат играчите неактивни до следен трансфер период?

Сериозни сте со муабетиве?
Стварно не знам што е со оваа нова мода наместо да бидете фанови да треба да глумите финансиски директори на клубовите за кои навивате.
Бале фанови сме,не глумиме ништо, Ла лига вели има фрка вие велите нема фрка. И многу веројатно ќе се реши тоа ама мора да се шитне нешто вредно а времето притиска,јбг. Нема врска, да не се повторуваме со исти муабети, зборот ми е дека вие како фанови на Барса ја намамивте таа нова мода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom