- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.261
Твојот склоп? Верувам дека е од тогаш. Поточно од 6 мај 2009![]()
Тоа е тоа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Твојот склоп? Верувам дека е од тогаш. Поточно од 6 мај 2009![]()
Кога ќе ги регистрираат игтачите после ќе викаат ќе видите за 3 години како ќе пропаднете.![]()
Ќе пропаднеме исто како што вие го купивте Де Јонг до 1ви јули.Веќе викаат така, од Баерн Минхен.
ФФ е дека и ти би му каснал од курот на било кој да го купи Де Јонг за да ви ги спаси муабетиве.Ќе пропаднеме исто како што вие го купивте Де Јонг до 1ви јули.![]()
Како данема модератори, пола теми се оф топик, многу неповрзани муабети со трансфер пазарот има овде.
Сериозни сте со муабетиве?ФФ е дека и ти би му каснал од курот на било кој да го купи Де Јонг за да ви ги спаси муабетиве.
Бале фанови сме,не глумиме ништо, Ла лига вели има фрка вие велите нема фрка. И многу веројатно ќе се реши тоа ама мора да се шитне нешто вредно а времето притиска,јбг. Нема врска, да не се повторуваме со исти муабети, зборот ми е дека вие како фанови на Барса ја намамивте таа нова мода.Сериозни сте со муабетиве?
Стварно не знам што е со оваа нова мода наместо да бидете фанови да треба да глумите финансиски директори на клубовите за кои навивате.
Колку што Јунајтед има шанси да игра ЛШ сезонава.Кои се шансите на крај Левандињо да зазаврши у Јунајтед а Рафињо у Челзи?