Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Сладоледџија
Угледниот париски весник „Ле Паризен“ потенцира дека шеиците од Катар, Ал Келаифи и Леонардо ја одредиле пазарната вредност на Мбапе на 220 милиони евра, па сега на потег е Флорентино Перез како главен претставник на најтрофејниот клуб во Европа

Дај бе веќе нека го купат и така им треба нов Кристијано, на ништо не личат.

220 милиона за 1 година од истек на договор е too much дури и за Мбапе.

Само на крај да не му се деси Рабио сценарио со тренирање со младинци. Ако им пукне филм на шеиците и тоа е можно...

Само на крај да не му се деси Рабио сценарио со тренирање со младинци. Ако им пукне филм на шеиците и тоа е можно...
Ако им пукне филм на Французите шо најдобриот играч им го третираат така ќе ги запалат со бензин.

Не е многу... Околу него ќе го градат тимот во иднина, најдобар млад фудбалер моментално...какви пари се фрлаат за другиве играчи за Мбапе ја би барал и 250.
Или на крајот ќе излезе Барса трио место Суарез он и оп Реал ќе остане со празни раце...:)

Абе го гледал некој Матеус Куња во Херта или на олимпијада? Од видеа што гледам на YT, има потенцијал ама не ме радува некако :cenzura:

Непопуларен факт: Мбапе е преценет и овие 160м-220м на година пред крај на договор се луди! Не сум слободен по статистики да копам и да докажам некои факти, ама е далеку од готов продукт или па има некој посебно голем репертоар на можности. Патем не е ни ефикасен голгетер. Не ми текнува по хајпан играч од него.

Јас не го разбирам ова, Ман Сити нема намера да плати а до сега се спремаа за 150 мил. трансфер. Па за 28/30 мил. збориме, не е некоја сума, особено за Сити. Колку од договорот му останува на Роналдо? Плследна сезона е ова?

Јас не го разбирам ова, Ман Сити нема намера да плати а до сега се спремаа за 150 мил. трансфер. Па за 28/30 мил. збориме, не е некоја сума, особено за Сити. Колку од договорот му останува на Роналдо? Плследна сезона е ова?

Веројатно ќе пробаат да трампаат играч, Љапорт или Бернардо Силва.

Najverojatno Loftus Cheek vo Roma na pozajmica so pravo na otkup.

Непопуларен факт: Мбапе е преценет и овие 160м-220м на година пред крај на договор се луди! Не сум слободен по статистики да копам и да докажам некои факти, ама е далеку од готов продукт или па има некој посебно голем репертоар на можности. Патем не е ни ефикасен голгетер. Не ми текнува по хајпан играч од него.
У екипа ви играат преценети играчи ко Рашфорд, Марсијал, Мегваер, Линделоф, ВАН БИСАКА и секако ФРЕД(ти имаше за него некоја имагинарна статистика пред некое време дека бил мн јак пошо имал највеќе пасови до тој играч што асистирал?)

Смири се малце, еве се надевам викендов ќе имаш време да копаш по статистики и да докажеш со некои фрапантни и тотално небитни факти.

У екипа ви играат преценети играчи ко Рашфорд, Марсијал, Мегваер, Линделоф, ВАН БИСАКА и секако ФРЕД(ти имаше за него некоја имагинарна статистика пред некое време дека бил мн јак пошо имал највеќе пасови до тој играч што асистирал?)

Смири се малце, еве се надевам викендов ќе имаш време да копаш по статистики и да докажеш со некои фрапантни и тотално небитни факти.

Ао сине, па ти се бодеш. Која е корелацијата меѓу набројаниве и дотичниот лик ? Една голема нула. Ако навивав за Вардар, немаше да бидам квалификуван да дадам коментар, оти тимот ми игра во втора македонска лига? Fuck Logic ...

Пошто си немаш благе везе кој ми е ставот за Фред и кој е ставот на фан базата, ќе те замолам да не рипаш кон неосновани заклучоци кои апсолутно не се валидни, нити па кажани од моја страна. Статистиката си беше доста јасна - типот бил и офанзивно корисен за тимот, иако никој (па ни јас) не му го припишува тоа. АПСОЛУТНО НИКАДЕ НЕ СУМ СПОМНАЛ ДЕКА Е ЈАК ИГРАЧ! НИКАД НЕМА ДА БИДЕ!

АЈ СЕА ПРОЧИТАЈ УШТЕ ЕДНАШ ДА НЕ ТИ СЕ СОНИ УШТЕ НЕШТО :D

1629977646343.png

Клучен збор: ПОКОРИСЕН!!!

Ао сине, па ти се бодеш. Која е корелацијата меѓу набројаниве и дотичниот лик ? Една голема нула. Ако навивав за Вардар, немаше да бидам квалификуван да дадам коментар, оти тимот ми игра во втора македонска лига? Fuck Logic ...

Пошто си немаш благе везе кој ми е ставот за Фред и кој е ставот на фан базата, ќе те замолам да не рипаш кон неосновани заклучоци кои апсолутно не се валидни, нити па кажани од моја страна. Статистиката си беше доста јасна - типот бил и офанзивно корисен за тимот, иако никој (па ни јас) не му го припишува тоа. АПСОЛУТНО НИКАДЕ НЕ СУМ СПОМНАЛ ДЕКА Е ЈАК ИГРАЧ! НИКАД НЕМА ДА БИДЕ!

АЈ СЕА ПРОЧИТАЈ УШТЕ ЕДНАШ ДА НЕ ТИ СЕ СОНИ УШТЕ НЕШТО :D

Прегледај го приврзокот 304765

Клучен збор: ПОКОРИСЕН!!!
Во ред господине Пеп Гвардиола, би сакал да ги почекаме статистиките и фактите за Мбапе уз едно убаво опширно објаснување за како тоа најдобриот млад играч во свет е преценет и не вреди.

Не сум слободен по статистики да копам и да докажам некои факти
Подобро што не си слободен, ќе изгубиш драгоцено слободно време и ништо нема да докажеш него ќе си го побиеш срамното мислење што го имаш напишано.

Па зашто да платат кога агентот го нуди насекаде а Јувентус со две раце би прифатил да се отараси од платата негова. Јас сум сигурен дека да запне Сити за трансферов, ќе го добие Роналдо за 0 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom