Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Виљареал го раскина договорот со Кубо, читам во темата за официјални трансфери дека од Реал го пратиле веќе на позајмица во Гетафе.
Прашањето ми е зошто не му дадоја од Виљареал никогаш поголема минутажа, секогаш влегуваше последните 10 минути пред крајот на натпреварот, а кога и да влезеше не беше воопшто лош.

Во последни 10 минути кога сите се изморени и јас да влезам ќе бидам добар

Требало во Селта Виго да го пратат, солиден тим имаат таман со него ќе атакуваат на местата за ЛШ

Во последни 10 минути кога сите се изморени и јас да влезам ќе бидам добар

Требало во Селта Виго да го пратат, солиден тим имаат таман со него ќе атакуваат на местата за ЛШ
И Винициус влага последни 10 минути па дно допира секојпат кога ќе допри топка :)

И Винициус влага последни 10 минути па дно допира секојпат кога ќе допри топка :)

Добар беше Винициус во Видеотон, сега не знам по колку минути игра откако се врати во Уругвај

Добар беше Винициус во Видеотон, сега не знам по колку минути игра откако се врати во Уругвај
Намали со шегите ќе го падниш форумот

Изгледа е завршен трансферот на Дембеле, позајмица до Јуни со опција за откуп 35 милиони.

Јович и официјално назад. Реал колку млади играчи сјеба чудо нешто
Како на пример, кои млади играчи ги сјебал?

Јович е пример како можеш сам да си ја сјебеш цела кариера.
Балкански менталитет, потпиша за Реал викна цела багра србенди во Мадрид и апсолутно дно проби.
Фати два пати корона, еднаш падна од кров и се повреди и за малце ќе го стрпаа во затвор поради кршење на карантин во Србија.
Ама Зидан го заеба. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom