Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@The Shadow Walker зошто знам дека те интересира, Реди и Џојс пренесоа дека Клоп ќе разговара со Џини по враќањето од репрезентативна пауза за неговата иднина. Сите карти се отворени а најмалку веројатна е продолжување на договор.

@The Shadow Walker зошто знам дека те интересира, Реди и Џојс пренесоа дека Клоп ќе разговара со Џини по враќањето од репрезентативна пауза за неговата иднина. Сите карти се отворени а најмалку веројатна е продолжување на договор.
У шпанските портали се шпекулира сума од 17-20 милиони... Не знам кај вас дали има такво нешто.

Не е лошо, Кутињо и Вајналдум за 180 милиони :D

У шпанските портали се шпекулира сума од 17-20 милиони... Не знам кај вас дали има такво нешто.

Не е лошо, Кутињо и Вајналдум за 180 милиони :D
Нема сеуште никој спомнато цена зошто не се одлучени дали да го продаваат или да го чуваат и да си оди на фри. Наводно Џини има желба ама не би покажал непочитување кон клубот и не планира да притиска за да си оди летово по секоја цена.

Веројатно, му се допаѓа можноста да игра за Барса и со Меси, во тим каде што и Коман кој многу го цени ќе му биде менаџер ама не би си одел по секоја цена (Кутињо/Суарез).

Една добра позајмица беше доволно Ливерпул да го оцени детево 25м фунти ?
Уште потрагично е тоа што ќе најдат некој сирома да им ги плати :D

Една добра позајмица беше доволно Ливерпул да го оцени детево 25м фунти ?
Уште потрагично е тоа што ќе најдат некој сирома да им ги плати :D

Должина на преостанат договор игра огромна улога во цена на трансфер, а често пластично гледаме дали играч вреди 30 милиони или не.

Депај да речеме, да има 3 години до крај на договорот, ке му бараат дупло цена.

Не се понаша така со легенда на клубот, кој направил премногу за клубот.Во најмала рака од почит некоја симболична сума ќе одредеа и ќе го пуштеа, а не вака да се брукаат.
Пример како треба: Роналдо.
Барселона го направи Меси фудбалер.
Да не беше таа Барселона и цело тоа форсирање мислиш Меси ќе постигнел барем 10% од ова што го има сега?

Speaking in an interview with Le Progrès which coincides with the launch of his autobiography, France striker Olivier Giroud confirmed that he chose to reject Lyon because he was afraid of the repercussions he would face for entering into Karim Benzema’s former slot as #9 for OL.
would face for entering into Karim Benzema’s former slot as #9 for OL.

“[I didn’t want to create controversy by joining] the club that gave birth to Karim Benzema. Sadly this is the cruel truth. I am forced to deal with that. Aside from that on the footballing side I could have handled it no problem. But I do not want to bring about the slightest risk for my family or to bring about non-footballing disagreements as a result of that, when I saw how some people react…”
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Сеа баш ќе го коментирав ова, некако ептен безвезе, нит има дефинирана позиција Флоренци, цело време го шетаат на крило,бек, цм, дм нит па покажал дека е спремен за цела сезона да ја фура на ниво.

Бољи Дани Алвес да си го вратат, поише ќар има од него.

Диего Фалчинели од Сасуоло (има играно и во Кротоне, Фиорентина и Болоња) во Црвена Ѕвезда.
Нема уште официјална потврда, се очекува во секој момент.
Кур ме боли за на Ѕвезда играчите и Ѕвезда ко клуб, дабогда се распаднат, ама добра им е најавава за трансферот. (y)

Страшно добар трансфер за Ѕвезда.
Имаше он со Кротоне доста добра сезона во Серија А. После во Фиорентина служеше како замена за Симеоне за да заврши во Болоња. Единствена причина што не е стандарден во Болоња е големата конкуренција, ама секако дека во Ѕвезда има да е незаменлив и мин. 20 голови.

Диего Фалчинели од Сасуоло (има играно и во Кротоне, Фиорентина и Болоња) во Црвена Ѕвезда.
Нема уште официјална потврда, се очекува во секој момент.
Кур ме боли за на Ѕвезда играчите и Ѕвезда ко клуб, дабогда се распаднат, ама добра им е најавава за трансферот. (y)

Ок им е најавата, ама баш нашле од партизанска песна да направат навивачка химна :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom