Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.996
- Поени од реакции
- 23.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден тренинг му требаше на Зидан и го врати пак во Арсенал.
Јас спуштам еден торент, да видам дали е леџит и ќе пишам на темаваАко ги најде некој епизодите од Тотенхем документарецот, нека прати линкчиња. Да видиме стварно ли е до толку ПР правено.
ne be greska da ne si nesto so platava na perisic, bar u inter nemase tolkava a sea e pozajmen u baern taka da istata ja ima. Jedino da ne baral poise plata otkako transferot bi bil permanenten sto cisto sumjam deka e slucaj, mislam i sam deka e svesen poise od ova u ovoj del od karierata ne moze da dobiva, baska sto baern se u prasanje.
Ja nesto citav kaj hrvative deka go izvisile, radi koronava, ama nikade neam nacekano deka baral 10m po sezona, ako e taka zz, so pravo go izvisile.![]()
Нема шанси Перишиќ да зима 10м плата, во Интер до лани Икарди беше најплатен со 6 мислам. Едино нешо со Баерн ако не договорил, мада пошо е позајмица не знам дали би можело и како иде тоа.
Ivan Perisic will earn half a million more in wages once he completes his move to Bayern Munich according to a report from FCInterNews.it.
The 30-year-old underwent his medical this morning ahead of his loan with redemption option move back to the Bundesliga, where he has played previously for both Borussia Dortmund and Wolfsburg.
The Croatian winger and the Bavarian club agreed terms on a €4.5 million annual salary which will rise if Bayern are to take up their option to sign him on a permanent basis.
According to German media, the Croatian has signed a contract worth over €4.5m per season. At Inter, he earned €4m per year, so the Nerazzurri will be able to take a big chunk off the salary charts.
Требаше да оставиш да ескалира ова со уште 4-5 членаБруто - Нето
Никогаш и така не излагаат 11м по сезона ( 6-7 ваљда се, поим неам сеа не е ни битно ), он изгледа договорил поголема плата ако перманентно остане во Баерн, па сега инсистира изгледа преку агентот негов да си ја изнуди истата.Бруто - Нето
Ваљда во Германија е 60% данок на 11 милиони нето е 4 400 000, па затоа се бунат...Никогаш и така не излагаат 11м по сезона ( 6-7 ваљда се, поим неам сеа не е ни битно ), он изгледа договорил поголема плата ако перманентно остане во Баерн, па сега инсистира изгледа преку агентот негов да си ја изнуди истата.