Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Пред Сака сигурно ќе игра, памти ми го зборот,Вилијан ако дојди во Арсенал ќе има голема минутажа.
Каков Сака какви бакрачи
Теорија нема да биде прва опција тоа сум сигурен, Сака го немаш гледано праиш муабет на памет

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Теорија нема да биде прва опција тоа сум сигурен, Сака го немаш гледано праиш муабет на памет

Ех сеа и ти, го нема глеано...

Фирмињо не бил афирмиран а тој три сезони костантно играше во Ливерпул.

Најак е Ставро :D

Па онај Чекичот ги ипогрешил сите сезони кога напиша за Суарез и Стерлинг...додека Марли јасно е дека го допираше дното за споредбите со Сусо...сите изгледа колективно заборавија каков играч беше Кутињо во Ливерпул ама неможам да се објаснувам со пресубјективни луѓе.
Никаков играч беше, таков и остана. Kaков играч беше во Ливерпул јасно се глеа од нивните резултати во тој период, и напредокот во нивната игра откако си замина. Тоа што Барса плати толкава сума за таков играч нема логично објаснување освен ако ти и Пеја не сте во управа таму. Или ретардираното крило од фан базата на Интер на кое секое циганче со тетоважа, педерска фризура и маалски дриблинзи им е новиот Меси

Ќе игра редовно.
А ваљда и сам си свесен дека не би дошол без гаранции, плус не знам колку Арсенал покрај Озил може да си дозволи уште еден играч со висока плата кој би дремел на клупа.

Рака на срце, го немам многу гледано ама гледам дека има само два гола оваа сезона а имал солидна минутажа.
Вилијан ако го потпишите добивате искусен играч, мое мислење е дека Вилијан ќе има поголема минутажа од сите тие заедно, Саковци Маковци.

Ќе игра редовно.
А ваљда и сам си свесен дека не би дошол без гаранции, плус не знам колку Арсенал покрај Озил може да си дозволи уште еден играч со бисока плата кој би дремел на клупа.
Не реков дека нема да игра, ама сигурно нема да биде стартер на сите утакмици, ќе има ротација ама бо главно ќе биде импакт играч од клупа, пред сѐ на Артета му е задача да ги форсира младиве играчи и со нив да креира тим.
За Озил Венгер и Газидис треба да бидат каменувани пред Емирати тоа сто пати сум кажал

Рака на срце, го немам многу гледано ама гледам дека има само два гола оваа сезона а имал солидна минутажа.
Вилијан ако го потпишите добивате искусен играч, мое мислење е дека Вилијан ќе има поголема минутажа од сите тие заедно, Саковци Маковци.
Види колку асистенции има, прва сезона во прв тим, игра на сто позиции еднакво добро, ектра талент е малиот.
Вилијан ќе биде импакт замена

Види колку асистенции има, прва сезона во прв тим, игра на сто позиции еднакво добро, ектра талент е малиот.
Вилијан ќе биде импакт замена

Ајде ќе видиме,ти си го знаеш клубот подобро од мене,јас само дадов мислење од страна :)

Јас со години се надевав дека Вилиан ќе биде само играч за од клупа, и не дочекав :(

Никаков играч беше, таков и остана. Kaков играч беше во Ливерпул јасно се глеа од нивните резултати во тој период, и напредокот во нивната игра откако си замина. Тоа што Барса плати толкава сума за таков играч нема логично објаснување освен ако ти и Пеја не сте во управа таму. Или ретардираното крило од фан базата на Интер на кое секое циганче со тетоважа, педерска фризура и маалски дриблинзи им е новиот Меси

Ист муабет ко Ставро правиш.
Дали ако сега Арсенал го продадат Ауба и без него за 2-3 години станат шампиони тоа ќе значи дека Ауба не е класа шпиц?
Автоматски споено мислење:

Се извинувам што го пишав нагалено, да не се збуни некој од членовите на форумов, мислев на Пиер Емерик Емилиано Франсоа Обамејанг.

Мислам дека и на грб ќе го однесеа само за да се ослободат од платата поради преговорите со Санчо.
И на крај нас ни го тупнавте... Уште Лингард да ви го зееме и комплетни сме...

Ист муабет ко Ставро правиш.
Дали ако сега Арсенал го продадат Ауба и без него за 2-3 години станат шампиони тоа ќе значи дека Ауба не е класа шпиц?
Автоматски споено мислење:

Се извинувам што го пишав нагалено, да не се збуни некој од членовите на форумов, мислев на Пиер Емерик Емилиано Франсоа Обамејанг.

Ај признај дека гуглаше за да му го најдеш целото име? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom