Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Фрејзер во напуштил Борнмут.
Па во моменти кога клубот му се бори за опстанок можеше барем да ја доигра сезоната...

Ист потег направил и Ајб. Каква превара од трансфер излезе. Ако не се лажам во тоа време најскапо платен играч на Борнмут беше и во 4 сезони пола гол постигна.

Ако го земеме во предвид распоредот и формата која ја имаат, многу веројатно ова ќе им е последна сезона во ПЛ. Баш ми е жал за нив.

Брука, 16м фунти мислам го продадовме. Не ми е јасно како можеше да излезе толкава превара од играч, не делуваше така кога се развиваше во клубот. Ептен беше Адама Траоре тип на играч, мало и набиено, брзо пробивно крило (крилен напаѓач).

Фрејзер во напуштил Борнмут.
Па во моменти кога клубот му се бори за опстанок можеше барем да ја доигра сезоната...

Ист потег направил и Ајб. Каква превара од трансфер излезе. Ако не се лажам во тоа време најскапо платен играч на Борнмут беше и во 4 сезони пола гол постигна.

Ако го земеме во предвид распоредот и формата која ја имаат, многу веројатно ова ќе им е последна сезона во ПЛ. Баш ми е жал за нив.
И тешко и да се вратат. Имаат превисок wage bill за чемпионшип, ќе мора да ги испуштат повеќе од пола од фудбалерите, нема новинар што не објави дека играњето во ПЛ им ги плаќа платите на играчите.

Брука, 16м фунти мислам го продадовме. Не ми е јасно како можеше да излезе толкава превара од играч, не делуваше така кога се развиваше во клубот. Ептен беше Адама Траоре тип на играч, мало и набиено, брзо пробивно крило (крилен напаѓач).
Се сеќавам дека кога кога отиде Стерлинг ти зборев дека Ајб ќе испадне подобар, да те утешам :ROFLMAO:

Ќе биде подобар, сигурно
хахааххааххахаа
Да ама голем дел мислеа исто како тебе. Додека играше за резервите на Ливерпул, Ајб беше поснажен од повеќе од пола лига таму, штета што не искористи ништо од физичките предности.

Теорија нема да дојде во Интер пред Баерн.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

И Ди Марцио пренесе, 40 милиони изгледа трансфер. Се надевам дека не е вистина, бидејќи чудно ми е малце да го продадат пред Зидан да направи муабет со играчот. Сеуште не е вратен од Дортмунд во Реал.
Барал првотимски статус, нешто што Реал изгледа не може да му го вети, а и треба да продаваат поради ФФП.
Лош потег од страна на Реал, одличен од страна на Интер.

И Ди Марцио пренесе, 40 милиони изгледа трансфер. Се надевам дека не е вистина, бидејќи чудно ми е малце да го продадат пред Зидан да направи муабет со играчот. Сеуште не е вратен од Дортмунд во Реал.
Барал првотимски статус, нешто што Реал изгледа не може да му го вети, а и треба да продаваат поради ФФП.
Лош потег од страна на Реал, одличен од страна на Интер.

Ќе има ли бај-бек, за 2 години да го вратат? :icon_mrgr: :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom