Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сане да не се повредеше немаше шанса испод 100м да оди на пазарот. Сега и повредата и короната и неговата желба да игра за Баерн ќе влијаат да си оди за 50-60.

Пеп може да не го пушти ни минута во игра, а кога ќе заигра следна сезона да испадне дека веќе не е ни пола од играчот што беше, што не е невозможно после таква повреда.

Morgan Schneiderlin (30) will arrive in Nice this weekend to undergo a medical ahead of a €2m move from Everton.

Јас поеќе пари ќе извадам за себе и покрај тоа што не сум под договор.
Автоматски споено мислење:

А не сум ни фудбалер, за воља на вистината.

Ми се чини дека штосот е во односот цена на трансфер со платата! Тоест платата да му биде поголема на сметка на мизерната сума за трансфер.

Ми се чини дека штосот е во односот цена на трансфер со платата! Тоест платата да му биде поголема на сметка на мизерната сума за трансфер.
Зошто Евертон би му рекле ај ние ќе земеме помалце пари, за ти да зимаш поголема плата? :D

Ова може да значи и Хакими во Баерн.

Не го даваме Хакими...Одриозола е на позајмица во Баерн, слободно нека го откупат, Хакими и Карвахал ќе си делат минутажа.. :icon_mrgr:

Хмм зависи. Реал ептен се надева на Хакими, самите изјавија дека единствена причина поради која би го продале е ако некоја екипа понуди 60+ милиони за него.

Зошто Евертон би му рекле ај ние ќе земеме помалце пари, за ти да зимаш поголема плата? :D
Може и во Евертон има голема плата, а го јузаат не баш, па и џабе би го дале да го ослободат фондот за плати! Не помисли на таква варијанта?
Еве Јунајтед со задоволство би платил некому да го земе Санчез :D

Мислам Дортмунд им мечинг рајт за Хакими, ако нуди иста сума може да го земат. Ама 60м ЕУР тешко. Одличен талент е ама не дека е безгрешен. Дефанзивно има проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom