Престижен и богат клуб, реално ни Рома ни Интер имаат како да им парираат ако они фрлат око на играч. Тоа е тоа.Кои тролови се Барса во овој трансфер рок нека си ебат матер![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Престижен и богат клуб, реално ни Рома ни Интер имаат како да им парираат ако они фрлат око на играч. Тоа е тоа.Кои тролови се Барса во овој трансфер рок нека си ебат матер![]()
Со Валверде минатава сезона и официјално замина тика-таката. Веројатно на многумина не им е јасно дек баш ваков играч фали во Барса, за да се склопи тоа трио во средина и да не мора да се игра 4-4-2 како би се покрила дупката во средина.Добра е и од играчки апсект, очајно на Барселона и фалеше играч од средниот ред, ако Видал игра на високо ниво и Ракитич игра бар пола од она што го изигра на СП, средниот ред треба да изгледа одлично.
Е сега, со Видал, Барса и дефеинитивно се откажува од вака-ваката и ќе му даде поголема слобода на Валверде. Нема да има играч кој е примаарно креативец во тројакта на средина и преку Месси и Кутињо ќе се влечат конците. Тоа значи многу подиректен фудбал за очекување, нешто што од Барса не се гледало од времето на Рајкард.
Во поглед на трансферот, пак не е ова никаков преседан, колку играчи досеа биле на чекор до потпис со еден клуб па завршиле во друг ради милион разни причини, од која секако најчеста е подобрата финансиска понуда.
Не е продавница ова, па ќе бираме чоколадиКога веќе купуваа у Баерн можеше Тиаго, Кимих, Мартинез... немораше баш Видал. Мислам дека ова е желба на Валверде. Цврста средина, напред остај ги Меси, Кутињо, Дембеле и Суарез што знаат нека прават.
Пред се привремено решение од макс 2-3 години, да видат дали ќе се развие Артур, да видат што ќе понуди Ла Масија и она младото од Ајакс дали ќе се донесе следната година.
До 30 милиони ќе е супер дил, а мислам дека и таа сума се спомнува.
Имаат премногу везњаци, мислам дека и со Тиаго можеше да се преговара, ама бараа околу 80 милиони, а Барса не би дала толку за повратник, и ова не е лошо, оддамна сме немале пргав играч на терен интересно ќе биде да се види како ќе функционира.Со Валверде минатава сезона и официјално замина тика-таката. Веројатно на многумина не им е јасно дек баш ваков играч фали во Барса, за да се склопи тоа трио во средина и да не мора да се игра 4-4-2 како би се покрила дупката во средина.
Не е продавница ова, па ќе бираме чоколадиникој од овие не е на продажба. Дури ни Тиаго веројатно, ние си направивме филм со еден пост на @Uli Hoeneß мислам, каде беа спомнати потенцијални заминувања.
Ако ставаме желби на тимов му фали уште Марсијал од Јунајтед и на хартија ќе имаме бомба тим.
Знаат како да го искористат тоа што другите не можат.
Рома можеше да ја зголеми понудата ама ги фати инаетот, а сега наоколу нека бараат таков играч кој може да го платат исто како и Барселона што го плати Малком.
Се повлекоа после таа понуда, ги фати тоа и не сакаа понатаму да зголемуваат.Roma ja izramni novata ponuda na Barsa i pak gi izigraa.
Ne se povlekoa tuku im bese kazano deka cim ja izramnile ke go pratat utre denta na pladne kaj niv igracot i ovie pak gi izigraa.Се повлекоа после таа понуда, ги фати тоа и не сакаа понатаму да зголемуваат.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Таа вечер испратија иста понуда како на Барселона и беше ветено дека ако е официјална понудата играчот ќе го пуштат следниот ден да патува за Рим, но утредента агентот им кажа дека мора да испратат уште една подобра понуда и овие се повлекоа.Ne se povlekoa tuku im bese kazano deka cim ja izramnile ke go pratat utre denta na pladne kaj niv igracot i ovie pak gi izigraa.
Imas intervjua na Monchi i Palota pa zemi procitaj si, Roma do posleden moment si stoeshe na ponudata i go ocekuvase Malkom.