Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Roma are offering 40 million euros to sign David Neres from Ajax, according to UOL's Paulo Vinicius Coelho. Ajax and Roma representatives will meet in Amsterdam tomorrow. He says it's likely Ajax will sell him.
Барса лајкс ит. Нека го договорат прво, па влетува :kafence:

Ху да фак ис Давуд Нерес, 40мил побогу што стана со фудбалов.

Али добро Челзи побара 70 за Мората :icon_lol:

Овие 54 мил за Игуаин ми изгледаат се подобро и подобро

Тој Давид Нерез што читам по форуми го сметаат за подобар талент од Клајверт, многумина викаат Клајверт е повеќе форсиран ради презимето,што е син на познат фудбалер, а дека овој би станал многу појак фудбалер

Според тоа какви играчи му се допаѓаат на Валверде, типот само докажува дека он има сосема различна филозофија од таа која Барселона со децении ја негува. Не знам какви замисли има, каква формација и каков фудбал ќе игра, ама мислам дека ќе гледаме многу поразлична Барселона од таа до пред некоја сезона.

Иначе, пред само 24 саати на оваа слика на Тиаго почнаа да спамираат barca fan boys, да коментираат "Barca, sign him now" или "Come to Barca". Еден лик на шега им напиша да бидат прецизни, затоа што управата на Барселона се толку забегани што дури и да решат да ги послушаат фановите, наместо Тиаго, ќе пратат понуда за Видал. Денеска кога прв пат прочитав за шпекулациите, мислев дека е некоја заебанција, баш заради тие коментари. :D :D :D

Ova sve mi deluva kako mutna rabota serija a da ne vleze pak na golema vrata vo evropskiot fudbal. Prvo Malcolm sea Vidal, sve ke napravat samo serija a da ne bide jaka.
Се надевам дека не си сериозен, бидејќи ова е една од најзабеганите теории. :D

Djqm7w9XcAAGznX.jpg

овоа Барса со го прави со трансфериве е одлична тактика со оглед на цениве на пазарот....ако први покажат интерес, цената ќе биде 5 пати поголема со оглед на тоа што се Барса, и со парите што ги лупнаа за Дембеле и Кутињо...вака кога играч и клубовите ќе се договорат, се што треба е да се подмачка агентот, и да им дадат 2-3 милиончиња + на клубот и done deal...
паметни да им ебам се..се надевам сите ќе флопнат..:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

овоа Барса со го прави со трансфериве е одлична тактика со оглед на цениве на пазарот....ако први покажат интерес, цената ќе биде 5 пати поголема со оглед на тоа што се Барса, и со парите што ги лупнаа за Дембеле и Кутињо...вака кога играч и клубовите ќе се договорат, се што треба е да се подмачка агентот, и да им дадат 2-3 милиончиња + на клубот и done deal...
паметни да им ебам се..се надевам сите ќе флопнат..:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Па Барселона покажа интерес одма Пјанич 100м
Ериксен 200м
Азард 200м
Погба 150м
Гризман 150м
Дембеле 120м
Кутињо 150м

Колку сакате Видал да вреди?
Има една година до истек на договор, 31 година е играчот, 30м евра се премија за Баерн.
Не ми е јасно од каде им се информациите на интерашите дека преговарале на позајмица да го земат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom