Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џони не го избриша, едноставно престана да пишува и сеа се убаци со новиов Трибиани а Чолисимо мислам дека е Стефи ЦФЦ или како и да беше.Може сеа да ми објасните кој е Џони уствари? Чолисмо или Трибиани?
И што е финтава селска со бришење акаунти и отварање нови ко Чомбе сељакот на времето
Абе јас ништо посебно не бев напален за овој играч да дојде у Рома и не се осекам ама ич глупо знаејќи дека секако ќе земат квалитетно крило. Имам пишано у нашиот фан клуб дека ми е сумљив неговиот потенцијал. Туку кај беше ти до сега, Донев мислам убаво ти пиша, сите се исмеваа со твојта хипотеза што немаше никаква логика. Ќе си го разберел да одбрал Интер, Ливеруп и МИЛАН(пази Милан) а ти било чудно за во Рома. Оти нели Интер после толку време ќе игра ЛШ и сега сите играчи би играле во Интер наместо во Рома, абе сиктер таму, нели гледаш каква гробница сте за млади играчи, па дури и ќе им замерувате.. а најјако од се е што целиот муабет го имаш толку лошо почнато, го направи Малком како искусен играч па божем е во состојба да става вето, па крив ти што не издејствувал трансфер во Интер па ќе одел у Евертон. Абе дечкото е 21 година и не е многу во ситуација да поставува услови и да бира, многу е просто, немавте пари да го земете, а на Бордо му требаат пари и нормално е и тие да го притискаат играчот да оди таму кај што и на клубот му одговара. А ако се заинати,како ти што велиш да им каже дека сакал само за Интер, а има уште 2-3 години од договорот, може да му ја упропастат кариерата.Се осеќаш малце глупо сеа или не?![]()
Џони мај сан, да ти објаснам некои работи, денес во фудбалот се се врти околу пари. И кога мислам на пари, мислам на многу пари, особено па кога се спомнуваат имиња како Кристијано Роналдо. Постои причина поради која Роналдо сакаше да оди исклучиво во Италија, во Италија постои еден закон налик на оној закон кој се донесе некаде 2003/2004 година во Шпанија инаку попознат како The Beckham Law. Според овој закон играчите (странци) кои што се даночат, ќе се даночат само за примањата кои што ги остваруваат во земјата во која што моментално играат фудбал, но не и примањата кои ги остваруваат надвор од земјата. Овој закон во Шпанија траеше до 2009 та. Е пошто Роналдо е глобална ѕвезда и неговите најголеми приходи доаѓаат од image rights, Шпанциве го ошурија, треба да плати 12,5 милиони евра данок, плус две години условна казна затвор. Е Роналдо веќе неќе да ја види Шпанија, не па да доаѓа и да се поздравува, колку што знам си ја повлекол и инвестицијата, ланец хотели. И едно, Роналдо со одењето во Италија ќе заштеди доста пари, друго не оди во шкљ лиги ко Кина и Америка, пошто во моментот кога ќе отиде таму ќе изгуби еден тон спонзори и многу пари. Вие залажувајте се дека е он човек со ненормална работна етика и дека сака да победува итн, све е за пари, све е за колку подобро да си го продаде тоа шупакот педерски. И трето, у кавга е со Флорентино, па не гледам ни ја зошто би се враќал, он очекуваше Реал да му ја плати казната и плус 10 милиони евра загарантирани од тие 30 што му ги нудеше Реал, кои можеа да станат 40 ако освоеше титули...
А мајката на Малком изгледа со друг лет пристигнала во Рим[emoji23]
На мене собра у Серија А 30ка да му ебам стопанката :ДЗначи еден куп глупости истресе, што Сладоледџијата на твоја сметка собра 30 лајка, а ти ми викаш да не ми е глупо малце![]()