Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека не си во право, се може да биде ама лично не верувам да е ова точно, мислам дека максимум што ќе биде уште купено е штопер, Мегваер, Алдервајрелд не го даваат зошто не им го даваат Марсијал.

Има шпекулации од вака од око небитем извор дека од Бордо го стопирале трансферот на Малком.

30 мил. се ништо за Видал на година време пред истек на договор. Ерера ако го продадете ништо чудно. Е сеа Видал изгледа општо сака да се врати во Италија.

Некој преговарал договарал со денови, договориле све и на друг му текнало 5 до 12 испаќа понуда нормално поголема затоа што ја знае претходно договорената, никаков респект од страна на Барса.

Цигани. :D

Некој преговарал договарал со денови, договориле све и на друг му текнало 5 до 12 испаќа понуда нормално поголема затоа што ја знае претходно договорената, никаков респект од страна на Барса.

Цигани. :D
Пак нека не избацуваат у ЛШ! :D

[emoji447]
f61702c17d7c17e4dd6833570aee6ae3.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

А кој кур им е на Барса со играчи кој играат десно кога го имаат Дембеле па и Меси за по таа страна а левата страна ја нема никаде?

30 мил. се ништо за Видал на година време пред истек на договор. Ерера ако го продадете ништо чудно. Е сеа Видал изгледа општо сака да се врати во Италија.
Ни за Ерера немам прочитано шпекулација ама ништо чудно, денес се може да се случи во последна секунда, еве баш ова со Малком е доказ. Инаку се согласувам дека Видал вреди за 30 милиони.

А кој кур им е на Барса со играчи кој играат десно кога го имаат Дембеле па и Меси за по таа страна а левата страна ја нема никаде?
Ненормални се управата на Барселона. Мада ако игра со десна нога, може да игра и лево крило во Барселона.

П.С. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

malcom.png

Attachments

• malcom.png
    malcom.png
    162,4 KB · Прегледи: 28
Да не знае човек кој се поголеми цигани Барса или Бордо.
Ма да овие првиве изгледа научиле лекција одкога Псж ги прегоре со Нејмар.

Челзи го сака Пепе, не изигра ни минута а Милан ќе заработи 10мил евра

According to The Sun, Chelsea are said to be edging closer to agreeing a £9m deal for the 35-year-old, while it’s added that the player himself is keen on the idea of linking up with Sarri again

Ај вие англичаните кажите ми колку се веродостојни овие Сан?

Што кур му е уствари на Сари, што кур се циганчи му ебем сислестиот, ај дај 65мил за Донарума и крши глава. Остај го Реина :icon_mrgr:

BBC.... [emoji28]
Ај може утре ќе објават дека трансферот е стопиран.
62d0231a6450dceab680d6b2a2794145.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Челзи го сака Пепе, не изигра ни минута а Милан ќе заработи 10мил евра

According to The Sun, Chelsea are said to be edging closer to agreeing a £9m deal for the 35-year-old, while it’s added that the player himself is keen on the idea of linking up with Sarri again

Ај вие англичаните кажите ми колку се веродостојни овие Сан?

Што кур му е уствари на Сари, што кур се циганчи му ебем сислестиот, ај дај 65мил за Донарума и крши глава. Остај го Реина :icon_mrgr:
Можно враќање на Бонучи во Јуве. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom