Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Stefan-kobe еве да не се секираш, не оди во Евертон :)
Па јак кур, божем во Барса ќе оди сега. Истото мислење си го имам, не го сфаќам ни во Рома што кур бара, едино логично ми е пошо ЛШ играат, ама Евертон позззззззззззззззздрав.

Па јак кур, божем во Барса ќе оди сега. Истото мислење си го имам, не го сфаќам ни во Рома што кур бара, едино логично ми е пошо ЛШ играат, ама Евертон позззззззззззззззздрав.

И јас не го сваќам што к*р бара у Рома кога ќе му грее клупа на Ченгис Ундер, нека си оди во Интер, таму главен ќе биде :)

И јас не го сваќам што к*р бара у Рома кога ќе му грее клупа на Ченгис Ундер, нека си оди во Интер, таму главен ќе биде :)
Па ако ги имаш Рома и Интер како избор искрено не сфаќам зошто некој би ја одбрал Рома но добро, секој со свое гледиште.

Ако нема BOOM кај Танкреди, ништо не правиме :))

Иначе ова со Шмахјел може да им искочи полн погодок на Челзи, можда ќе си отиде Куртоа ама ќе добијат страшно добар голман како замена.

Па ако ги имаш Рома и Интер како избор искрено не сфаќам зошто некој би ја одбрал Рома но добро, секој со свое гледиште.
па ете очито Малком ја одбрал Рома...

па ете очито Малком ја одбрал Рома...
И? Ме боли кур кого одбрал, само кажав не ги сфаќам таквите играчи, ништо повеќе. Нема логика да го одбереш Лацио пред Манчестер Јунајтед, тоа ми е муабетот, таквите не ги сфаќам.

Има, ако Манчестер Јунајтед не те договорил.

И? Ме боли кур кого одбрал, само кажав не ги сфаќам таквите играчи, ништо повеќе. Нема логика да го одбереш Лацио пред Манчестер Јунајтед, тоа ми е муабетот, таквите не ги сфаќам.
Точно дека нема логика Лацио да го одбереш пред Ман Ју, али не разбирам зошто мислиш дека Интер е подобар од Рома... Од 2011 навака Интер е дно дна... Рома цело време игра ЛШ и тука негде е 2ро 3то место.. И споредбава ти е многу глупа, као демек Интер е класа над Рома као Ман Ју над Лацио, а сасвим обратно е, рома последнава декада е поим за Интер..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom