Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Земаат пари поради прекинување на договорот и ги земаат парите дури не најдат друга работа или истекување на договорот. Ова делува на друг случај.

Земаат пари поради прекинување на договорот и ги земаат парите дури не најдат друга работа или истекување на договорот. Ова делува на друг случај.
Ако најде друг ангажман он го прекинува и не зема пари, ако не најде си останува во клубот и си зима плата за тоа што седи, затоа клубовите не им даваат отказ зашто секако ќе си го платат до крајот договорот

Иако премногу го ценам и почитувам и мислам дека нема друг добар тренер за Тотенхем, да сум на место на Покетино би заминал од две причини.

Прва повик од гигант како Реал Мадрид, уште актуелен европски шампион се добива еднаш во животот

Второ еврјскана стипса од сопственик со овие плати како да играат играчите у Барнли може само да предизвика распад на системот во услови кога некои просечни играчи имаат осмоцифрени годишни плати

Манчини седеше и земаше, ама си доби отказ и како и секој друг отпуштен ја земаше платата како оштета.
Си се договорил 3 години за 6 мил до 2020, а ти дава отказ во 2018 година. Ќе те ослободи и ќе те исплати до крај. Мора отказ за да потпише нов тренер.

Ако не им даваат отказ Палермо треба да има десет тренери на договор.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Манчини седеше и земаше, ама си доби отказ и како и секој друг отпуштен ја земаше платата како оштета.
Си се договорил 3 години за 6 мил до 2020, а ти дава отказ во 2018 година. Ќе те ослободи и ќе те исплати до крај. Мора отказ за да потпише нов тренер.

Ако не им даваат отказ Палермо треба да има десет тренери на договор.

Не трескај, зависи од договорот. Ти кажувам дека така беше за Манчини. Палермо ги потпишувал на 3+3+3+3+3+3, све е ствар на договор.

Па и на 3 месеци да ги потпишуваат по твое ако се без отказ пак треба да имаат тренери на договор.
По 4-5 годишно менуваат, а многупати имаат и сменето двајца во еден месец.

According to the Spanish Fichajes, De Laurentiis wants to bring four 'champions' to Napoli for Ancelotti: David Luiz, Rabiot, Vidal and Edinson CAVANI.

Carlo Ancelotti offered PSG goalkeeper Alphonse Areola a 4-year-deal with Napoli in a phone conversation this week

Руи Патрисио во Вулверхемптон најверојатно

Последно уредено:
BREAKING NEWS :D
Гризман изјави дека ќе ја соопшти одлуката за неговата иднина ПРЕД почетокот на светското првенство.
Се повеќе сум убеден дека останува во Атлетико (освен ако стварно нема некој преддоговор со Барселона, што не ми се верува).

According to the Spanish Fichajes, De Laurentiis wants to bring four 'champions' to Napoli for Ancelotti: David Luiz, Rabiot, Vidal and Edinson CAVANI.

Carlo Ancelotti offered PSG goalkeeper Alphonse Areola a 4-year-deal with Napoli in a phone conversation this week

Руи Патрисио во Вулверхемптон најверојатно
Мендеш да не му е агент?

Како го испуши Наполи баш ми е мило,Челзи им понуди 4м за Сари,овие не прифатија-бараа 8м.
Сега плаќајте го да ви ебам тоа циганите.

Не остануваат под договор тренерите, им го раскинуваат, ама клубот е должен да му ја исплаќа платата и понатаму, се додека му траел договорот, или додека да најде друга работа.

Се шпекулира дека Зидан добил понуда да ја менаџира репрезентацијата на Катар за 50мил годишно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom