Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Милинкович-Савич не го земаа од Генк кога беше дебел, ама сега ќе платат 150 мил. :D
И да сакале да го земат тогаш немаше да можат затоа што Србин е и нема работна дозвола. Поради истото и не успеаа да го регистрираат Вања иако беше под капата на клубот и си замина во Торино.

Тешко добиваат нон ЕУ играчите дозвола за работа, Љајиќ исто не можеше да добие, на Рохо едвај му извадија, знам и Ливерпул се мачи со еден Бразилец, пет години со ред го праќаат на позајмица и џабе е.

Сериозни се за цената на тој Милинковиќ или заебанција е некоја? 150 милиони за играч што игра у Лацио:tapp:

Кога веќе се нафрлија да земаат играчи од балканов Арсенал, поарно нека земаат од Хрватска и Србија, таму може и да се погоди некој талент. Иако не знам кој им курац, мал е светов, Јужна Америка особено, тие Балканов ќе го оправаат :pos:

Кога веќе се нафрлија да земаат играчи од балканов Арсенал, поарно нека земаат од Хрватска и Србија, таму може и да се погоди некој талент. Иако не знам кој им курац, мал е светов, Јужна Америка особено, тие Балканов ќе го оправаат :pos:
Дечки, не знам зошто не ви е јасно, многу е тешко да се извади работна дозвола за нон ЕУ играч во ПЛ . Остајте го нашиов Илиев во Арсенал, бг пасош има

Може да се извади ако има минимум 30 настапи за репрезентацијата мислам, ама не ме држете за зборот. Сега не знам што ке прават кога ке излезат од Европска Унија

Може да се извади ако има минимум 30 настапи за репрезентацијата мислам, ама не ме држете за зборот. Сега не знам што ке прават кога ке излезат од Европска Унија
Така нешто е иако има и додатни глупости, многу се строги критериумите и не попуштаат, на крајот Рохо мислам дека извади дипломатски пасош, Аргентина му излезе во пресрет ама не ме држете за збор.

Така нешто е иако има и додатни глупости, многу се строги критериумите и не попуштаат, на крајот Рохо мислам дека извади дипломатски пасош, Аргентина му излезе во пресрет ама не ме држете за збор.

Да, да имаше уште неколку примери на такви фудбалери кои немаа доволен број на настапи, а некако сепак им дадоа работни дозволи

Сериозни се за цената на тој Милинковиќ или заебанција е некоја? 150 милиони за играч што игра у Лацио:tapp:
Кога платија толку за играч кој игра во Ливерпул, ништо друго не треба да биде чудно.

Дечки, не знам зошто не ви е јасно, многу е тешко да се извади работна дозвола за нон ЕУ играч во ПЛ . Остајте го нашиов Илиев во Арсенал, бг пасош има
Ок тоа, сепак еве им ги Шпанија, Франција, Германија, Италија играчи за извоз. Не гледам некој друг од ПЛ да се закачил за овдешниве простори.

Само што Ливерпул и Лацио се светлосни години разлика.
Види вие плативте 75 милиони фунти и тоа за дефанзивец од екипа која беше на работ да отпадне :D Нема врска квалитетот/вреднувањето на играчот со тоа какво му е окружувањето.

Само што Ливерпул и Лацио се светлосни години разлика.
Така е, Лацио не мора да се враќа до 90та за да се пофали со својата последна лигашка титула.

Па за онаа средина што ја има јунајтед е крос и модрич во едно ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom