Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мурињо строго ке купува 27+ играчи периодов. Може еден помлад, ама сигурно нема да купува лево крило.

Ако го земат и Марез Сити, уште од сега нека им ја дадат титулата за следната сезона :D нема одбрана во ПЛ што ќе запре таква офанзива.
Да бе Рохо и Линделоф голф играат o_O

Ќе можат барем лабаво цигари да фукаат на тренинзите

Ќе можат барем лабаво цигари да фукаат на тренинзите
I thank Maurizio Sarri for his precious dedication to Napoli that has allowed to give to the city and the Blue fans worldwide prestige and emotions, creating a model of play admired everywhere and by anyone. Bravo Maurizio.

Наполи тргнува по Ди Марија, Бензема и Видал.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Покетино потпишал нов петогодишен договор со Тотенхем со кој ке заработува по 8,5 милиони фунти годишно

Jose Mourinho considering strengthening Manchester United attack with Marko Arnautovic.

@Peja989 ти реков, гледаш колку се назад англиските новинари :D Во Франција уште пред месец дена дознаа за Фекир. Новинариве дознаваат кога клубот ќе реши дека треба да дознаат, така веќе е и со тие поврзани со Јунајтед.

@Peja989 ти реков, гледаш колку се назад англиските новинари :D Во Франција уште пред месец дена дознаа за Фекир. Новинариве дознаваат кога клубот ќе реши дека треба да дознаат, така веќе е и со тие поврзани со Јунајтед.
ДАЈ
БО
ЖЕ

Мада, овие „нашиве“ ќор муабет немаат пуштено сеа за сеа :D[DOUBLEPOST=1527199155][/DOUBLEPOST]@Stefan-kobe брат, еве ти играч кој што го иам глеано нецели 35 мин а сепак „знам“ дека е ГРОМ, нешто како и со Наби (муабетот што го праевме).

Топ играч е Фекир иако мислев ќе бараат крило плус напаѓач. Ваљда овој двете работи ќе ги брка пошто игра неколку позиции.
Туку што правиме за голман и стопер?
Ласелс се спомнува за стопер. А за голман Батленд. Иако талјаниве го упикуваат Донарума, кај нашиве ништо нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom