Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Ај ние што си имаме одредени issues, си имаме ама па навивачиве на Челзи, како може секогаш некој кога си оди од кај нив тоа да е добар дил не ми е јасно 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И второ, затоа што Санчез е подобар играч од него.Пошто на Мурињо дефанзива му е приоритет, затоа и игра Санчез пред него.
Санчез со ова што го изигра до сеа може да е подобар само од Радески.И второ, затоа што Санчез е подобар играч од него.
Има право Стефан за Алексис, ваков, таков, барем се бори за топки и покажува желба, Марсијал ни тоа не го покажува. И мене ми е омилен ама да бидеме реални малку.Санчез со ова што го изигра до сеа може да е подобар само од Радески.
Другар, во саботата пуштив второ да го гледам, губи Алексис топка и трча 50 метри спринт за да си ја исправи грешката, а Марсијал прво влегување ДНО од центаршут и гледа накај небото, ваљда мислеше дека Бог ќе му ја исправи грешката. Абе зашто ги преценувате волку играчите не разбирам, некои недокажани гомна ќе се бунат зашто не играле или зашо не биле повикани за репрезентација, нека се изгубат сместа.Санчез со ова што го изигра до сеа може да е подобар само од Радески.
Абе и Фелаини се се бори ако така гледаш. Ама Алексис до сега е катастрофален за негови стандарди. Не може да издрибла дрво, приемот му беше катастрофа, играч је може да претрча, за пасовите да не зборам, рекорди рушеше у неточни додавања. Реално Марсијал не ни доби шанса некоја, а заслужи да игра и пред Санчез и пред Рашфорд. Не е ни Марсијал константен, знам, ама дефинитивно кога е он на лева страна, а не Санчез или Рашфорд, Јунајтед беше далекупо опасен.Има право Стефан за Алексис, ваков, таков, барем се бори за топки и покажува желба, Марсијал ни тоа не го покажува. И мене ми е омилен ама да бидеме реални малку.
Не ме сфаќај погрешно ама мислам дека фан базата на Јунајтед е преопседната со Марсијал. Талентиран е, има знаење, има се за да биде класа фудбалер ама не може да се однесува на терен како да е тој Алексис. Знам дека Алексис не е тоа тоа сезонава општо ама класа фудбалери и кога се во лоша форма покажуваат жар, се борат за топка, притискаат, пробуваат да дриблаат. Види го Лукаку исто, беше во лош период декемврито ама не прекина да се залага на ниту еден натпревар.Абе и Фелаини се се бори ако така гледаш. Ама Алексис до сега е катастрофален за негови стандарди. Не може да издрибла дрво, приемот му беше катастрофа, играч је може да претрча, за пасовите да не зборам, рекорди рушеше у неточни додавања. Реално Марсијал не ни доби шанса некоја, а заслужи да игра и пред Санчез и пред Рашфорд. Не е ни Марсијал константен, знам, ама дефинитивно кога е он на лева страна, а не Санчез или Рашфорд, Јунајтед беше далекупо опасен.
Едноставно послабо игра у дефанзива, затоа и не игра.
Ќе си отидат и тие 2-3 играчи што се стварно квалитетни ради Мурџо па ќе видиме колку многу ќе му фалат на Јунајтед. Пошто со трансфери како Талиска можат само да се надеваат дека ке се борат за топ 4, титула нема да видат.
И да си веќе продаден пак треба да даваш се од себе, тоа многу говори за професионалноста. Еднаш, во втор клуб така направи, третиот клуб ќе ти е Ница, Генгамп итн како Балотели.Играчи без карактер на куп имаат собрано во Јунајтед. Марсијал се гледа дека не му се игра веќе заврши со Јунајтед тој, Погба е тука некаде пред одење, а што е најтрагично Мурињо со методиве на закоравен учител од комунизмот апсолутно не помага во вакви ситуации. Од тренер со ппбеднички менталитет стана тежок медиокритет што се обидува да си ја врати кариерата на сите можни начини.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
И да си веќе продаден пак треба да даваш се од себе, тоа многу говори за професионалноста. Еднаш, во втор клуб така направи, третиот клуб ќе ти е Ница, Генгамп итн како Балотели.
Пак ќе го спомнам Насри, чекаа да заврши утакмицата за да го објават трансферот, значи знаел дека е веќе продаден па пак со заби гризеше против Сити. За факинг Насри правиме муабет, буквално ситни парички што собираше на терен за да не одат фира.