Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто никој не е по Алисон од Рома? Иста возраст е со Едерсон (25) и стартер пред него за Бразил.. Доста напредна во последно време
Ќе дојде у Интер за 2 години бро, замена за Хандановиќ. ;)

све је то дио процеса роки мој рољави (y)

Мислам дека нема да биде зимава ама ако оди, ќе бидам разочаран со понуда под 150 мил фунти. Можеби не вреди толку ама со денешниов пазар и тоа колку Барса форсира за него, треба да се искористи.

@Џони Вајсмилер сфе ќе ти ебам и тебе :D

Мислам дека нема да биде зимава ама ако оди, ќе бидам разочаран со понуда под 150 мил фунти. Можеби не вреди толку ама со денешниов пазар и тоа колку Барса форсира за него, треба да се искористи.

Ова се дефинитивно други тонови во однос на летото, штом и овај антибарсашов го пишува ова.
IMG_20180102_153804.png

Балаг знае да ги фура шпанските клубови и да плаче кога некој играч нема да отиде таму ама онаа Мелиса има солидни извори во управата на Ливерпул.

Балаг знае да ги фура шпанските клубови и да плаче кога некој играч нема да отиде таму ама онаа Мелиса има солидни извори во управата на Ливерпул.
Цело лето, секој ден по 16 пати пишуваше, нема да се разгледува понуда, нема шанси никакви, се е исто, буквално секој ден. Секогаш ги демантираше другиве, ова е прв пат да напише нешто вакво.

Ова се дефинитивно други тонови во однос на летото, штом и овај антибарсашов го пишува ова.
Прегледај го приврзокот 182967

Брат, од перспектива на Ливерпул релевантни новинари кои ќе ти ја пресликаат ситуацијата најреално се Џејмс Пирс, Крис Баскомб, Мелиса Ради и Грем Кели. Тони Берет беше исто дел од релевантни новинари ама го вработија во клубот, така да тој никогаш не би пуштил никакво инфо.

Цело лето, секој ден по 16 пати пишуваше, нема да се разгледува понуда, нема шанси никакви, се е исто, буквално секој ден. Секогаш ги демантираше другиве, ова е прв пат да напише нешто вакво.
Мене отследен ми е, препотентен е а и нема толку знаење колку што се врти помпа околу него :icon_mrgr:

Јасно е дека парите за Ван Дај и Кеита мора да дојдат од некаде....ама не вервам дека сега ќе замини..најнелогичен трансфер ќе биди за двата клуба..на Ливерпул му е повеќе од потребен ,а на Барселона не ни му треба....на лето е друга приказна.

Штом Џони постира вака за Кутињо, сигурна сум дека ако се концентрираме ќе може да чуеме како се принта папирологијата за трансферот :icon_lol:

Ја го осеќам Стекот како ќе му даде едно k на она Ван ДаЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ.

Значи едно до друго се Ј и К на тастатура јеботе, по грешка ќе ги стиснеш и точен ќе испаднеш. Џони експертиза, 0 точен изговор за било кој играч на светов. Сон од Тотенхем сигурно Со го вика.

Искрено, пратам ЕПЛ повеќе и од Ла Лига и доста често ги гледам Ливерпул - Кутињо не ми остава впечаток на фудбалер вреден 150 милиони. Веројатно гледаат трајна замена за Иниеста во него, незнам кој им е филмот на управата на Барса. Го налутија Бартомеу со Нејмар, побудале. Дембеле, Кутињо, Гризман, Артур, Горецка...решен е 3 состави да направи. Абе се по список, од А до Ж, ќе плачат мајки сезонава...да си знаете со кого си имате работа.

0WuCfbKA_400x400.jpg

Мене отследен ми е, препотентен е а и нема толку знаење колку што се врти помпа околу него :icon_mrgr:
Исто и мене ми делува така, како да чита што пишуваат другиве, па као склопува негова верзија. Ако се обиде нешто сам да прогнозира, ќе промарши :D

Искрено, пратам ЕПЛ повеќе и од Ла Лига и доста често ги гледам Ливерпул - Кутињо не ми остава впечаток на фудбалер вреден 150 милиони.

Не станува збор тука дали вреди толку или не, затоа што нит Ван Дајк вреди 75м фунти, нит Дембеле што го земавте вреди 120 или колку и да беше, нит Погба 100, нит па Нејмар и Мбапе по 200 милиони. Пазарот е тој и оној што продава а не треба да продава ја диктира цената а ти ако мораш да купиш, како што Ливерпул мораше да купи штопер ќе плати онолку колку што му бараат и тоа е тоа. Затоа, кога ќе видиме дека Кутињо има договор уште 4ипол години а Барса гризе за него, се' испод 150 би било разочарување според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom