Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
единствен сум шо мисли дека подобро е да го дадат кутињо а да земат уше еден добар вф или голман
се некако ми иде дека и без кутињо се снаоѓаат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зошто никој не е по Алисон од Рома? Иста возраст е со Едерсон (25) и стартер пред него за Бразил.. Доста напредна во последно време

Лемар+Алисон+класичен ДМ од типот на Вајгл или Жоржињо би било топ бизнис за Ливерпул со парите од Кутињо

Зошто никој не е по Алисон од Рома? Иста возраст е со Едерсон (25) и стартер пред него за Бразил.. Доста напредна во последно време

Лемар+Алисон+класичен ДМ од типот на Вајгл или Жоржињо би било топ бизнис за Ливерпул со парите од Кутињо

чекај сеа одговор као не им е до парите од кутињо имаат пари
само клоп ги кочел, нејќел да троши

чекај сеа одговор као не им е до парите од кутињо имаат пари
само клоп ги кочел, нејќел да троши

па не е до парите, вчера за ван дајк фрлија 75 милиони фунти, а и Лемар ќе дојде зимава или на лето ваљда

па не е до парите, вчера за ван дајк фрлија 75 милиони фунти, а и Лемар ќе дојде зимава или на лето ваљда

само у меѓувреме ке си замине кутињо и не дека ке трошите од тие пари, правец у банка орочени

единствен сум шо мисли дека подобро е да го дадат кутињо а да земат уше еден добар вф или голман
се некако ми иде дека и без кутињо се снаоѓаат

?????

За ДМ си го пазарија Кеита од Лајпциг кој ќе им пристигне во Јуни.

Мртва понуда, реално можат Ливерпул многу повеќе да извлечат, поготово не со толку големи клаузули.
да да башка јануари е, него муабетот ми беше таков дека ќе отрујат медиумиве до крај на месец :D

да да башка јануари е, него муабетот ми беше таков дека ќе отрујат медиумиве до крај на месец :D
Да да, па уште и пишуваат шпанските медиуми, Ливерпул ќе имал рок од 2 дена да одлучи. Мислиш Ливерпул е во незавидна позиција и нозе им се тресат, па ќе избрзаат со продажба. Абе шпанските весници ти се ептен телевисиа пресента, штанцаат бајки ко луди и си собираат парички од кликови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom